Povestea unei familii neobisnuite, salvate din Uraganul Harvey

„Avem 2 copii cu Sindrom Down, un caine cu 3 picioare si un porc. Toti se vor speria” asa isi incepe postarea o mamica ce povesteste momentele grele prin care a trecut in urma Uraganului Harvey.

Uraganul Harvey a lovit recent Texasul intr-un mod fara precedent, atingand recorduri istorice. Multi oameni au ramas sinistrati in case, asteptand ajutor de la echipele de salvare.

Dintre toate insa, aceasta poveste se distinge in mod evident.
Lisa are o familie numeroasa alaturi de sotul sau: 4 copii, dintre care doi cu Sindrom Down, un porc (nu in miniatura, ci in marime obisnuita!) si un caine cu trei picioare.

Povestea unei familii neobisnuite, salvate din Uraganul Harvey 2

Toate personajele descrise mai sus au ramas inmarmurite cand au vazut ca apa le patrunde in case, iar operatiunea de salvare nu se anunta a fi usoara pentru ei.

Pentru a fi sigura ca pompierii inteleg situatia, Lisa a explicat ca 2 dintre copiii ei au Sindromul Down, iar daca asta n-ar fi fost suficient, femeia se temea ca atat porcul cat si cainele familiei ar putea reactiona urat la tentativa de a-i salva a echipei de interventii. „Perfect!” a raspuns pompierul.

 

„Sper ca filmezi asta, da?”

„Nimeni nu isi inchipuia ca nivelul apei va creste atat de rapid si de violent.

Cand au ajuns la noi la usa au strigat ca trebuie sa iesim. Am trezit 2 dintre copii si am indesat cate lucruri am putut salva intr-un sac de gunoi, apoi am iesit din casa.

Cand salvatorii au luat-o pe Penny (NR: purceaua), unul dintre pompieri mi-a spus „sper ca filmezi asta, da?”. L-am asigurat ca asta urma sa fac. Glumele de genul asta ne-au ajutat enorm sa depasim momentul.”

 

Salvarea familiei neobisnuite s-a desfasurat conform planului si toti membrii familiei, pe 2, 3 sau 4 picioare, au ajuns in siguranta la adapost, dupa o calatorie pe o saltea gonflabila.

Ei au fost dusi la o benzinarie din apropiere, care nu fusese inundata, pentru ca salvatorii sa isi poata continua misiunea cu celelate victime.

„A fost o nebunie sa vad cat de multi oameni vin la noi si vor sa ne ajute. Nu aveam incaltaminte in picioare, unii dintre copiii nostri nu aveau nici pantalonii pe ei.
A fost un moment dificil, dar faptul ca oamenii au aratat ca le pasa ne-a ridicat moralul.”, povesteste mama.

Sursa imagini: Facebook Lisa Livingston Eicher, Instagram eicherumba


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie