Povestea unei mame ce recunoaste ca a gresit enorm cand nu si-a vaccinat copilul

Problema vaccinarii si a presupuselor pericole ce vin la pachet cu vaccinarea copiilor pune multi parinti in dilema si adesea ei ajung sa faca alegerea gresita, de frica pentru sanatatea copiilor lor.

Iata povestea unei mame care, nu doar ca si-a dat seama ca a gresit atunci cand a optat sa nu isi vaccineze bebelusul, insa a fost si cea care si-a dat seama de greseala, apoi s-a hotarat sa isi faca publica povestea, pentru ca alti parinti sa invete de pe urma povestii sale dureroase.

Jessica, mama a trei copii, doua fetite si un baietel, a decis ca pentru cel de-al treilea copil, baietelul, sa nu mai continue schema de vaccinare.

„M-am oprit din vaccinare dupa 6 luni

„Asta se intampla cand o mama vede toate campaniile anti-vaccinare raspandite peste tot si incepe sa se ingrozeasca. Nesigura fiind daca sa continui sau nu schema de vaccinare, desi pentru fete am facut-o; ingrozita sa nu cumva sa dau otrava propriului meu copil, sa nu-i fac rau, m-am oprit din vaccinare dupa 6 luni.”

Baietelul de doar 18 luni tusea pana cand se invinetea la fata

Ulterior, Brody, baietelul de doar 18 luni al familiei, s-a imbolnavit si a facut tuse convulsiva.

„Asa arata un baietel care se chinuie sa respire si se invineteste dupa fiecare criza de tuse. Tuseste mai bine de un minut la fiecare repriza, de multe ori pe ora, de mai bine de 5 zile.”

 

In continuare, mama povesteste ca a fost la Urgente de 2 ori, in ambele situatii fiind trimisa acasa de medici, spunandu-i-se ca cel mic sufera de o infectie virala.

Instinctul nu a tradat-o insa si femeia a stiut ca problema este una mai grava, tinand cont si de lipsa schemei de vaccinare.

S-a rugat de medici sa ii testeze copilul si pentru Pertussis, sau tuse convulsiva, iar in final medicii au cedat.

Cand in final a sosit rezultatul analizei, baietelul a fost internat de urgenta in carantina, unde timp de 4 zile nu a putut sa manance sau sa bea, fiind hranit intravenos.

Mama sustine ca se simte vinovata si jenata, nu doar pentru ca si-a supus copilul unui risc enorm, ci si pentru ca a supus comunitatea aceluiasi risc.

Femeia nu da vina pe comunitatile anti-vaccinare, ci sustine ca a fost vorba de alegerile ei proprii. Cu toate acestea, vrea sa arate tuturor ce consecinte au avut deciziile luate de ea.

Imagini: Facebook Jessica Leigh Boren


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul