Povestea unui baietel nevaccinat care a facut varicela. Imaginile te vor lasa fara cuvinte

Kayley Burke a postat pe reteaua de socializare Facebook imagini cu baietelul ei care a facut varicela.

Elijah este prea mic pentru a fi vaccinat impotriva acestei boli, iar forma de varicela pe care a facut-o a fost atat de grava incat a fost nevoie sa fie internt de urgenta in spital.

Mamica lui Elijah, in postarea pe care a facut-o ii indeamna cu disperare pe parinti sa isi vaccineze copiii dupa ce a trecut prin acesta experienta infricosatoare cu fiul ei.

In imaginea postata pe Facebook, Elijah, in varsta de 11 luni, care este prea mic sa fie vaccinat contra varicelei, este acoperit de basici si cruste, care au cauzat o infectie secundara.

„Saracutul nostru Eli este prea mic pentru a fi imunizat contra varicelei. Pe scurt, daca nu va vaccinati copiii spuneti niste idioti. Ganditi-va la riscul la care ii supuneti pe bietii copilasi care sunt fie prea mici sa fie vaccinati, fie din varii cauze medicale nu pot fi vaccinati” a scris Kayley pe pagina de Facebook.

Pentru ca contactat si ea virusul, Kayley a facut si ea variceala si a declarat „variceala la adulti este ingrozitoare si extrem de dureroasa, as prefera sa nasc fara niciun fel de calmante decat sa fiu nevoita sa trec prin asa ceva”.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: 123rf.com; Facebook
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul