Povestea ursitoarelor – iată de ce vei dori să ai echipa Paradisul Personajelor la botez

Ești în toiul pregătirilor pentru botez și petrecerea de după. Un eveniment special precum acesta merită o planificare minuțioasă. Te gândești ce să aduci special în cadrul evenimentului, încât să te ridici la înălțimea acestuia. Ce spui de ursitoare botez?

Conceptul nu este unul nou, dar se pare că încă este popular și prinde bine la public. Sunt diverse firme care pun la dispoziției servicii de ursitoare botez Bucuresti. Printre alții vei distinge și pe cei de la Paradisul Personajelor. Un nume predestinat, bine ales și mai ales sugestiv. Descoperi asta imediat ce faci cunoștință cu serviciile acestora. 

Care este povestea ursitoarelor?

Se spune că acestea erau zânele ce prevesteau pentru un nou-născut viitor prosper. Desigur, există și personajul rău, care ursește și o cumpănă în viața celui mic. În acele vremuri ideea era să intri în grațiile unei ursitoare, să le faci pe plac, doar doar vei reuși să eviți vreun blestem.

În vremurile demult apuse ursitoarele erau ființele magice pe care orice nou născut le întâlnea în primele sale săptămâni de viață. Nimeni ne le vedea, dar ceea ce ele prevesteau se adeverea. În unele zone ale țării tradiția și legenda legată de aceste ființe spun că sunt 3, 7 sau 12 astfel de zâne. Există un lung șir de simboluri în această poveste. 

Legendele spun că …

Ușa se lasă descuiată, pentru a nu înfuria zânele, când la miezul nopții vin în camera în care bebelușul doarme alături de mamă. Unii pun la fereastră pâine și apă. Alții cred în ideea că trebuie să ofere pomană. 

Părinții trebuie să doarmă pe partea dreaptă, să uite ce au visat. Iar ceea ce mama visează va fi și ceea ce se adeverește. 

Zânele în realitate 

Dincolo de tot felul de povești iscodite cine știe de unde, zânele acestea, adică ursitoarele au devenit un soi de simbol și au rămas oarecum corelate automat cu botezul unui copil. Chiar dacă are legături păgâne, de dragul spectacolului acestea sunt invitate. 

Descoperă și tu la Paradisulpersonajelor.ro ofertele de astfel de servicii. Presupune că un grup de tinere costumate în ursitoare să întrețină atmosfera în cadrul petrecerii de după botez. Sunt 3 astfel de ursitoare, opțional și zâna rea. Pe o coloană sonoră bine aleasă, ursitoarele pregătesc o scenetă în versuri, adică un spectacol unic. Totul este despre cel mic și părinții acestuia, într-o manieră artistică și rimată desigur. 

Punerea această în scenă este punctul culminant al petrecerii. Invitații sunt atenți la ce se întâmplă, momentul este dedicat personajului principal adică bebelușul, așadar petrecerea va fi animată de tot acest show. În lista de servicii a celor de la Paradisul Personajelor există și pachet gold plus pentru ursitoare. Acestea pot fi însoțite și de animator care vreme de 5 ore va bucura pe toți cei prezenți. 

Descoperă ofertele în pagina oficială. Paradisul Personajelor va fi atuul tău pentru o petrecere reușită! 

Contact: 

Complex Metropolitan Residence, Berceni

[email protected]

0726 340 390


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial