Povesti de adormit copiii (DVD)

V-ati intrebat vreodata cum ar fi daca povestile ar deveni, ca prin minune, aievea? Adam Sandler a aflat raspunsul pe propria piele, in comedia Disney „Bedtime Stories” / „Povesti de adormit copiii'.

Skeeter Bronson (Adam Sandler) este om bun la toate intr-un hotel care a apartinut candva tatalui sau si spera ca, intr-o zi, actualul patron o sa-i rasplateasca loialitatea dandu-i sansa de a conduce hotelul, asa cum s-a inteles cu tatal lui Skeeter la momentul achizitiei.

Mare ii este insa dezamagirea cand vede ca postul de manager il primeste lingusitorul Kendall (Guy Pierce), viitorul ginere al magnatului.

Cand sora lui, Wendy (Courteney Cox), pleaca din oras pentru cateva zile, ii lasa pe Patrick, Bobbi si cobaiul Bugsy in grija unchiului Skeeter, care are datoria, printre altele, sa le spuna copiilor povesti inainte de culcare.

Spontan, inventeaza fel si fel de basme inspirate din propria viata, iar copiii, mai iscusiti la povesti, completeaza scenariile'. A doua zi, Skeeter observa, cu stupoare, ca basmul de cu seara i se intampla intocmai: patronul hotelului il provoaca sa demonstreze ca va fi un manager bun, ba chiar incepe sa ploua cu guma de mestecat, asa cum „prezisese” Patrick!

Astfel incepe o aventura greu de imaginat, care ii ofera sansa nesperata de a evada din deziluziile vietii profesionale si de a corecta', pe ici, pe colo, nedreptatile destinului.

Cum in basme se poate intampla orice, Skeeter incearca sa conduca povestile astfel incat sa obtina ce nu are in viata reala: nici mai mult, nici mai putin decat jobul de manager al hotelului, un milion de dolari, o masina Ferrari si un sarut de la fiica patronului.

Trecand de la Grecia antica si Evul Mediu pana la Vestul Salbatic si spatiul cosmic, Skeeter devine protagonistul propriilor fantezii nastrusnice, in care il insotesc, deghizate in fel de fel de personaje, cunostinte din anturajul zilnic. Nu toate i se implinesc insa intocmai cum se asteapta, caci cei care controleaza magia sunt copiii.

In vreme ce Patrick si Bobbi se distreaza de minune inventand si reinventand povestile, Skeeter, exasperat de surprize, nu mai stie cum sa le „dirijeze” imaginatia in directia dorita de el, doar-doar i s-or implini si lui cateva dorinte. Daca va reusi sau nu vedem in Povesti de adormit copiii.

Distribuit de Prooptiki Romania.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura
Buton