Povesti de groaza in Spitalul Judetean Arad

Spitalul Judetean Arad a intrat in ultima perioada in atentia presei dupa ce mai multe mamici internate pe Sectia de Boli Infectioase Copii, din acel spital au povestit momentele de groaza prin care au trecut.

Prima care a tras un semnal de alarma a fost Cristina Rusu, care in urma unei interneri pe acea sectie cu fetita sa, a decis sa isi scrie povestea celor 10 ore de groaza petrecute in spital.

Scrisoarea Cristinei a ajuns, prin intermediul Ziarului Special Arad, la presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca.

Povestea Cristinei in Spitalul Judetean Arad

„Fetita mea a varsat si a facut diaree. S-a deshidratat si bineinteles, ca o mama responsabila ce sunt, m-am prezentat cu ea la sectia U.P.U. Nu voi face referire la atitudinea execrabila a pediatrei si a asistentei de garda.

Nu voi face referire la faptul ca i-a fost administrata o perfuzie doar la insistentele mele.  Nu voi face referire nici la faptul ca in cele 3 ore cat am stat la perfuzie, NIMENI nu a venit sa vada de fetita mea, cu toate ca tot personalul statea de povesti, la suc si la prajituri. Da, ati citit bine. Mancau prajituri in fata copilului meu cu enteroviroza.

Nu voi face referire nici la faptul ca am cerut un pahar de plastic, sa-i pun niste apa fetitei mele deshidratate, care plangea de sete, de la automatul de apa Fantana, amplasat pe holul de asteptare si ca am fost refuzata, cu toate ca inauntru erau o gramada de pahare de unica folosinta.

Toate acestea tin de bun – simt si de omenie si dumneavoastra nu aveti cum sa le impuneti angajatilor din Spitalul Judetean sa fie oameni. Dar ceea ce s-a intamplat mai departe depaseste orice imaginatie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau