Povești din pădurea muzicală, sau cum îi facem pe cei mici să descopere bucuria muzicii clasice

Muzica clasică te-a călăuzit în multe perioade ale vieții tale. Te-a încântat și te-a emoționat, cu ajutorul ei ai descoperit lumi noi și ai înțeles minunatele taine ale sunetelor.

Ai lăcrimat pe Simfonia a IX-a a lui Beethoven, ai zâmbit pe Mica Serenadă a lui Mozart și ai simțit mândrie și bucurie ascultând Rapsodia Română a lui George Enescu.

Se spune că muzica bună nu are moarte. Iar muzica clasică susține cel mai bine această zicală. De sute de ani generații de oameni descoperă și se îndrăgostesc de această muzică, indiferent de locul unde s-au născut.

Deși muzica s-a schimbat enorm în ultima sută de ani, cu atât mai mult în noul mileniu, muzica clasică trăiește și se bucură de apreciere în continuare.

Pentru ca și noua generație de ascultători de muzică să descopere și să se bucure de lucrările marilor compozitori clasici, Colecțiile Libertatea au lansat Povești din Pădurea Muzicală, o serie de cărți pentru copii menite să îi facă pe cei mici să intre în lumea muzicii clasice.

Povești din Pădurea Muzicală sunt scrise de Cristina Andone, iar personajele principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărțile original ilustrate de Adriana Gheorghe, Sebastian Oprița și Thea Olteanu îi vor „împrieteni pe copii cu muzica clasică oferindu-le într-un mod accesibil informații esențiale pentru cultura lor generală.

În Colecțiile Libertatea au apărut deja: Beethoven și furtuna de sunete; Mozart și curcubeul muzical; Paganini și capriciile muzicale; Vivaldi și cele patru anotimpuri; Enescu și hora razelor de soare; Bach și orga 3fermecată.

Bucură-te de poveștile muzicii adevărate împreună cu cei mici. Comandă cărțile din colecția Povești din Pădurea Muzicală pe colectii.libertatea.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton