:contrast(8):quality(75)/https://baby.unica.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
Crema: 
750 ml frisca lichida
700-750 g ciocolata alba 
1 pliculet intaritor de frisca 
cateva picaturi de esenta de migdale sau lichior de cocos  
Blat 1:
3 oua 
100 g zahar 
100 ml ulei 
100 ml lapte 
100 g zahar 
200 g faina 
1 pac praf copt  
Blat 2:
5 albusuri 
150 g zahar 
150 g fulgi cocos 
200 g faina 
1/2 pachet praf copt 
cateva picaturi esenta migdale
Crema: 
Smantana se pune pe foc pana ce da sa fiarba, se adauga ciocolata si se amesteca incontinuu pana cand aceasta s-a topit. Se adauga esenta de migdale sau lichiorul si se pune la rece peste noapte, in frigider. Inainte de a fi intinsa intre blaturi se mixeaza bine.  
Blat 1: 
Ouale se separa, galbenusurile se freaca cu 100 g zahar, laptele si uleiul. Albusurile se bat spuma cu cele 100 g zahar ramase, se amesteca cu galbenusurile si in final cu faina amestecata cu praf de copt. Totul se toarna intr-o tava captusita cu hartie de copt si se coace 20-25 min. la 180 grade C.  
Blat 2: 
Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul pana ce spuma este tare. Se adauga fulgi de cocos, faina amestecata cu praful de copt si esenta de migdale. Totul se toarna in tava captusita cu hartie pergament si se coace la 180 grade C cca. 20-25 min.  
A doua zi, cand blaturile sunt gata coapte si racite se asambleaza prajitura: blatul 1 este la baza, se pune crema, se aseaza deasupra blatul 2 , se pune crema din nou si se acopera totul cu fulgi de cocos. Se da la frigider peste noapte.