Prea mult stres și senzație de burn-out în viața ta? Încarcă-ți bateriile la jocul terapeutic al flăcărilor șemineului decorativ bio!

Când vine vorba despre sesiuni de relaxare terapeutică, despre micile plăceri ale sufletului ce reușesc să ne încarce cu vibrații pozitive și bucurie, șemineele decorative devin soluția perfectă pentru iubitorii momentelor magice alături de familie sau persoana iubită. În plus, pe lângă toate aceste beneficii de sănătate mentală, un astfel de dispozitiv special ajută și la decorarea cu stil, oferind acel plus de relaxare, intimitate și confort, inclusiv în sufrageria balconul sau baia privată a apartamentului tău de la bloc.

Atractive și sigure, șemineele decorative reușesc să reproducă experiențe relaxante direct la tine acasă, dar la costuri mult mai mici și cu eforturi de întreținere minime. Șemineul decorativ este alegerea preferată de arhitecții și designerii de interior, care doresc să imprime personalitate și stil, spațiului locuibil dintr-un apartament la bloc sau chiar și la exteriorul unei grădini la casă.

Apelând la specialiștii PEFOC, echipă de meșteri autorizați cu peste două decenii de activitate și unii dintre liderii pieței de șeminee, sobe, coșuri de fum, modele de gratar pe gaz și tot felul de alte soluții termice alternative, ne dezvăluie că șemineele decorative se împarte în 3 mari categorii: șeminee electrice, șeminee de exterior și nu în ultimul rând, bioșemineele. În continuare vom vorbi mai pe larg despre magia bioșemineelor care funcționează pe bază de bioethanol și despre potențialul incredibil de design al acestor dispozitive perfecte în decorul oricărui tip de locuință.

Așadar, șemineele bio (cunoscute și sub denumirea de șeminee cu bioetanol, șemineu cu etanol, șemineu fals etc) este un tip de șemineu care arde un combustibil prietenos cu natura: bioethanolul sau alcool denaturat, care are și rol demonstrat terapeutic, împrospătând aerul din încăpere. Acest șemineu art deco nu necesită un coș de fum, oferă o flacără reală, dar sigură, ceea ce-i va permite instalarea oriunde la interiorul căminului tău!

Ușor de instalat

Bioșemineele pot fi instalate aproape oriunde (încastrate sau ca parte a unui mobilier) – atât timp cât suprafața înconjurătoare este fabricată din material neinflamabil. Bioetanolul ca și combustibil, permite un montaj facil, fără nevoia unui coș de fum.

Versatilitate la utilizare

Bio șemineele sunt ideale și pentru aplicații în spații publice, cum ar fi restaurante, hoteluri, SPA-uri și clădiri de birouri, unde, personalul variază de obicei, iar continuitatea în ușurința de funcționare este esențială. Bio șemineul se alimentează direct din sticla de bioetanol, iar o singură umplere poate asigura arderea îndelungată. Pentru mai multă comoditate, la șemineele automate se poate conecta un sistem extern de re-umplere a combustibilului cu rezervor de capacitate mai mare.

Oferta sibienilor de la PEFOC cuprinde un spectru și mai larg de soluții și dispozitive termice premium. Așadar, site-ul www.pefoc.ro devine casa' virtuală a peste 9000 de produse și accesorii termice, disponibile din stoc propriu. Poți comanda după preferințe și buget, dintr-o gamă largă de șeminee clasice pe lemne, gaz sau pe peleți, sobe moderne sau cu aspect rustic, termoșeminee, coșuri de fum premium, accesorii gratar sau alte materiale necesare construcției proiectului tău perfect.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial