Preferi un Candy Bar sau un tort spectaculos pentru nuntă ori petrecerea de botez?

Fiecare tort și fiecare Candy Bar spune o poveste. Aceea pe care o alegeți voi. Iar cofetarii pricepuți vor transforma visele voastre în dulci și savuroase prăjituri și torturi, decorate cu delicate și spectaculoase culori și elemente creative. Indiferent de eveniment, torturile de nuntă și botez sau Candy Bar-urile sunt mai mult decât deserturi. Ele reprezintă o expresie artistică și un simbol al momentelor importante din viața unei familii. Atunci când nu știi ce să alegi între un tort spectaculos și un Candy Bar plin de varietate și culoare, cofetarii Armand te pot ajuta să iei decizia corectă.

Alegerea tortului perfect pentru petrecerea de nuntă implică o colaborare strânsă cu cofetarul, pentru a vă asigura că designul și gustul reflectă pe deplin preferințele voastre și tematica evenimentului. Veți putea alege un tort clasic, precum delicatul și femininul Tort Nufăr Alb de la Armand, sau un tort din gama Luxury, precum Tortul elegant cu trandafiri naturali, îmbrăcat în frosting și ornat cu falduri din icing, flori naturale și foiță de aur, sau Tortul Chocolate and Gold, decorat cu dantelă comestibilă și trandafiri aurii, potrivit pentru o nuntă elegantă și sofisticată. Orice ați alege, nu uitați că puteți selecta compoziția dintr-o serie de opțiuni variate, iar decorul fiecărui tort poate fi personalizat în acord cu tematica petrecerii.

Dacă veți opta pentru un Candy Bar, atunci puteți fi siguri că această insulă a bucuriei dulci va conține o varietate de texturi și arome, suficiente pentru a satisface toate gusturile. Candy Bar-urile Armand reprezintă o experiență deosebită, care îmbină estetica și gustul într-un mod unic. Fiecare sortiment de mini prăjituri, cake pops, biscuiți, fructe glazurate, macarons, cupcakes, acadele, cannoli, trufe, mousse-uri sau checuri pufoase, vor fi decorate diferit, dar în armonie cu întreaga tematică cromatică a evenimentului. Haioase sau pastelate, elegante sau în culori electrizante, Candy Bar-urile Armand sunt un adevărat magnet pentru invitați, oferindu-le oportunitatea de a-și crea propriul desert și de a savura diverse dulciuri într-un mod interactiv. 

Petrecerea pe care ți-o dorești va fi cu siguranță memorabilă orice opțiune ai alege. Deoarece atât torturile Armand pentru petrecerea de nuntă sau botez, ori Candy Bar-urile pline de varietate, sunt o operă de artă comestibilă, cu designuri care variază de la elegant și simplu la extravagant, savuroase și aromate până la ultima bucățică.  


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial