Pregateste-te de BABY EXPO, Editia de Toamna!

Te invitam la BABY EXPO in zilele de 24-25-26-27 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Timp de 4 zile, cele peste 160 de companii prezente, te asteapta cu o oferta variata de produse si servicii destinate nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor Mamici.

Baby ExpoPrintre noutatile de la aceasta editie se numara Salonul Gradinitelor – un eveniment educativ si interactiv unde parintii descopera oferta educationala a gradinitelor particulare si au posibilitatea sa aleaga gradinita potrivita pentru copiii lor iar la Ferma Animalelor copiii sunt invitati sa faca cunostinta cu poneii, caprele, iezii si viteii. Timp de 4 zile pe platoul din fata intrarii la BABY EXPO, va fi amenajata o mini-ferma unde cei mici vor petrece clipe de neuitat in compania animalelor.

Castiga invitatii la BABY EXPO !
Trimite la adresa info(@)babyexpo.roun e-mail cu mesajul „Vin si eu la BABY EXPO” si revista BABY ofera 100 de invitatii primelor 100 de persoane. Invitatia o ridici direct la BABY EXPO.

Inscrie-te pe www.babyexpo.ro si participa la Concursurile si Tombolele pe care le organizam: Piticii Sportivi, BABY Star – Concursul unde si copilul tau este un Star, Salsa Baby – Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau, Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea, Concursul Cea mai frumoasa Burtica, Tombola Anne Geddes.

Mult succes !

Ne vedem la BABY EXPO in zilele de 24-25-26-27 Septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri