Premieră în Cehia: O femeie a născut cvintupli concepuți pe cale naturală

Alexandra Kinova, o tânără de 23 de ani, din Cehia, a născut cvintupli concepuți pe cale naturală, o premieră în țara sa.

Alexandra a primit inițial vestea în luna martie ca va avea gemeni, dar mare i-a fost surpriza când doctorii i-au spus, o lună mai târziu, că va aduce pe lume nu doi, ci cinci bebeluși. Femeia, asistată de 40 de medici specialiști de la cea mai bună maternitate din Praga, a născut prin cezariană patru băieți și o fetiță, toți perfect sănătoși, cântărind între 1.05 și 1.34 kilograme.

„Fetita poartă numele Tereza, iar băieții Michael, Deniel, Alex și Martin. Suntem foarte fericiti”, a spus tatăl copiilor, Antonin Kroscen, în vârstă de 26 de ani.

Proaspeții părinți de cvintupli stau cu chirie și deși au probeme cu banii, nu se gândesc să dea spre adopție vreun copil.

„Când mă uit la ei atunci când dorm sau când îi hrănesc și ei se uită la mine, este un sentiment atât de minunat, pe care nici măcar nu pot să-l descriu”, a spus Alexandra Kinova, potrivit presei internaționale.

Medicii s-au declarat uluiți de această naștere care nu a mai avut loc până acum pe teritoriul Cehiei.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri
Buton