Premieră Disney Chanel – ”Desene cu Mickey Mouse”

Desene cu Mickey Mouse' o nouă serie de scurt metraje animate, avându-l în centrul lor pe starul numarul 1 de la Disney debutează pe micile ecrane pe 2 noiembrie, la 11:30, pe Disney Channel. Noile scurt metraje vor fi difuzate în continuare  în fiecare miercuri de la 18:55.

Pornind de la umorul tipic al lui Mickey adaptat unui ritm contemporan, serialul il prezinta pe Mickey in numeroase situatii pline de umor care ii expun atat curajul si pasiunea pentru farse , cat si farmecul si bunatatea sa aparte. Fiecare nou episod il are in centrul sau pe Mickey in diferite locuri moderne, incluzand Santa Monica, New York, Paris, Beijing, Tokio, Venetia si in Alpi, facand fata unor situatii caraghioase  si unor complicatii neprevazute. Povestile infatiseaza sentimente sincere si momente eroice pe masura ce Mickey exploreaza si experimenteaza viata impreuna cu partenerii lui Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy si Pluto.

Printre noile episoade se numara si Fara service', in care cei doi prieteni, Mickey si Donald, incearca sa serveasca pranzul de la un chiosc de langa plaja, dar se lovesc de clasicul avertisment Nu servim clientii care nu au incaltari si tricou'. In episodul „Yodelberg”, ce se va difuza pe 9 noiembrie, Mickey doreste sa o viziteze pe Minnie la cabana ei de la munte, dar isi da repede seama ca pericolul de avalansa a facut ca poteca sa fie extrem de dificil de parcurs. Iar in episodul „Hot dog de New York”, difuzat in 23 noiembrie, hot dog-ul pe care Mickey il cumpara pentru prietena lui Minnie il face sa intre intr-o cursa energica prin Parcul Central din New York.

Adresandu-se copiilor cu varste intre 6 si 14 ani si familiilor, designul face apel la originile animatiei Mickey Mouse si imprumuta din stilul clasicelor episoade din anii 1930, dar cu influente contemporane. Designul celorlalte personaje au o abordare similara, fiind preferat stilul furtun de cauciuc' in realizarea miscarilor exagerate. Designul de fundal reflecta indeaproape grafica animatiilor din 1950 si 1960. Pentru fanii foarte atenti la detalii, echipa de productie a inclus si omagii ocazionale ale altor personaje legendare Disney.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri