Premiere dublă ADAC pentru 2 dintre scaunele pentru cei mici de la Cybex – Cloud Z2 și Sirona Z2

După premierea globală a inovației Anoris T i-Size ce aduce și mai multă siguranță celor mici prin intermediul primului scaun auto cu AIRBAG integrat pentru tot corpul, Cybex primește din nou cel mai bun rating pentru scaunele auto Cloud Z2 si Sirona Z2.

Atât Cloud Z2, cât și Sirona Z2 primesc ratingul Good' și „Very Good' la categoria „Baby' și Baby & Toddler' din punct de vedere siguranță. Și la categoria Ergonomie' ambele scaune auto au primit ratingul de Good' cu nota de 1.7 (0.6 fiind cel mai bun rating, iar 5.5 cel mai slab). Succesul complet a venit cu ratingul de „Very Good' cu nota de 1 pentru ambele scaune auto la secțiunea Poluanți' (referitor la substanțele chimice poluante existente în materialele utilizate în fabricarea scaunului, calitatea tapițeriei).

Siguranța și confortul maxim sunt întotdeauna prioritățile noastre principale. De aceea, ca și în cazul tuturor produselor noastre, am urmat abordarea inovativă D.S.F. atunci când am dezvoltat scaunele auto Cloud Z2 și Sirona Z2, combinând siguranța maximă, funcționalitatea și design-ul inovator și elegant. Suntem extrem de mulțumiți de evaluarea excelentă primită de ambele scaune auto și de recunoașterea pe care noi și viziunea noastră am primit-o de la Stiftung Warentest și ADAC', a declarat Franz Peleska, Directorul departamentului de Dezvoltare.

Scaunul auto pentru copii Cloud Z2 i-Size și Sirona Z2 i-Size fac parte dintr-un concept modular ce se potrivește odată cu creșterea copilului până la vârsta de patru ani. Ambele scaune sunt compatibile cu Base Z2*, care dispune de mecanismul de rotație Cybex. Acest lucru permite rotirea cu ușurință a scaunului pentru bebeluș și copil spre ușa mașinii, facilitând accesul și coborârea din vehicul, precum și fixarea corectă a copilului.

Caracteristici Cloud Z2 i-Size

– potrivit pentru nou-născuți și bebeluși cu vârsta de până la 2 ani, de la 45 cm până la maxim 87 cm și până la 13 kg

– Poziție de șezut și culcat reglabilă ergonomic, fără a fi nevoie să scoateți copilul din scaun – pentru confort maxim, atât în ​​timpul conducerii, cât și în afara mașinii

– Tetiera reglabilă pe înălțime în 12 poziții cu ghidaj de ham integrat

– protecție liniară integrată la impact lateral L.S.P. (Linear Side-impact Protection) și carcasă care absoarbe energia pentru o protecție deosebit de ridicată în cazul unui impact lateral

– fixare detașabilă pentru nou-născut pentru un unghi plat de culcare

*Base Z2 cu mecanism de rotație Cybex

Caracteristici Sirona Z2 i-Size

– potrivit pentru copii cu o înălțime de până la 105 cm și o greutate de până la 18 kg

– deplasare cu spatele până la vârsta de 15 luni, ca ulterior să poată fi rotit în sensul de mers

– tehnologie de reducere a energiei pentru diminuarea forțelor unui impact frontal, protejând gâtul copilului

– L.S.P. integrat protecție liniară la impact lateral și carcasă de absorbție a energiei pentru protecție suplimentară în cazul unui impact lateral

– cinci setări diferite de unghi de înclinare

– fixare detașabilă pentru nou-născut pentru un unghi plat de înclinare

Lansarea unei noi colecții Fashion – Rock Star

Pe lângă inovație și siguranță, Cybex a lansat în acest an și o nouă colecție Fashion. Rock Star este colecția realizată împreună cu artistul Alex Voekel ce aduce un design deosebit creat pentru cei născuți să devină adevărați Rock Starts. Inspirat chiar de nașterea fiicei sale, Alec Voekel, combină experiența sa de cântăreț de muzică rock cu abilitățile de tata devodat și dragostea pentru copiii săi pentru a crea colecția uimitoare Rock Star ce astăzi îi poartă semnătura.

Mai multe informații despre întreaga colecție aici https://cybex-online.com/ro-ro/rockstar

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranța, inovația și stilul de viață sunt esențiale. Brandul german dezvoltă produse care fac viața de zi cu zi pentru părinți și copii mai sigură și mai confortabilă. Toate produsele urmează CYBEX D.S.F. principiul inovației, combinația unică de design distinctiv, cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate inteligentă – „For All Tomorrows People'.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial