Prezentatoarea de la Pro TV Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia, după ce bebelușul i s-a îmbolnăvit acolo

Prezentatoarea de la Pro TV, Ramona Păuleanu (36 de ani) a dat în judecată Spitalul Filantropia din București, după ce bebelușul ei s-a îmbolnăvit grav imedeiat după naștere.

Soția avocatului Adrian Cuculis acuză unitatea medicală de malpraxis și solicită daune morale în valoarea de 1 milion de euro.

Ramona a făcut o postare în mediul online prin care povesește cum s-a ajuns până aici. Ea a născut prematur o fată și un băiat,  în primăvara anului trecut, iar băiatul a fost nevoit să rămână în spital mai multe luni, timp în care copilul s-ar fi îmbolnăvit de meningită.

Da. Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigăm, către o cauza în care credeam.

Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferință lui.

N-am făcut mare tam tam pe subiectul asta.

De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe.

Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar – a scris Ramona Păuleanu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Acuzații de malpraxis la maternitatea din Buzău, după ce o mamă și-a pierdut copilul la 8 luni de sarcină

Vedeta de la Pro TV a continuat precizând care a fost motivul nașterii premature și aduce acuzații grave sistemului medical românesc.

Printre altele, ASTĂZI (n.r. – 12 ianuarie 2022) am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauza că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut două diagnostice noi, post externare. Post externare.

Nu, nu sistemul medical românesc e putred, ci oamenii din el.

Că doar nu mârșav poște fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc.

Sunt convinsă că or să inventeze tot felul de mizerii, mă aștept la orice. Dar îi anunț pe această cale, că și eu merg până la capăt.

Păcât de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în această mocirla. Și-mi pare rău că îi amărăsc cu acest mesaj – a încheiat Ramona.

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Adrese