Prezentatoarea TV Elaine da Silva a murit însărcinată. De ce afecțiune suferea

Fără categorie

Prezentatoarea braziliană Elaine da Silva a murit însărcinată, marți, în urma unei infecții respiratorii. Conform postului de televiziune din Brazilia, Cançao Nova, jurnalista era însărcinată în 23 de săptămâni și s-a stins din viață, la doar 24 de ore după ce a fost transportată la spital, cu simptome severe de insuficiență respiratorie.

Elaine da Silva avea 38 de ani și, împreună cu soțul ei, Fernando Carvalho, aveau un fiu, în vârstă de un an. Cei doi erau nerăbdători să devină, din nou, părinți și alesese deja numele copilului.

Prezentatoarea de știri Elaine da Silva a murit însărcinată în 23 de săptămâni

„Suntem cu toții foarte triști în această dimineață. Tocmai am primit vestea morții iubitei noastre Elaine’, a declarat prezentatoarea de știri Paula Guimarães, despre moartea colegei sale, conform Daily Mail.

În urmă cu trei ani, prezentatoarea Elaine da Silva suferise un avort spontan, la prima ei sarcină. Medicii au încercat să-i salveze copilul și au efectuat o operație de cezariană, însă a fost în zadar, scrie protv.ro.

„Avea mereu un zâmbet de oferit. Iubea viața, familia ei, pe Maica Domnului din Aparecida, natura, animalele. Era pasionată de jurnalism. Întotdeauna aducea o rază de speranță', a declarat colegul ei Reinaldo César, pentru Revista Quem.

Elaine da Silva avea 15 ani de experiență în jurnalism și prezenta știrile de seară la Cançao Nova.

Foto: Instagram Elaine da Silva


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din
Buton