Prima editie a premiilor Boomerang pentru cele mai iubite animale

Boomerang, postul de televiziune dedicat desenelor animate clasice precum Looney Tunes, Garfield, Tom si Jerry, Scooby-Doo, sau Pantera Roz, striga adunarea tuturor iubitorilor de animale!


Prima editie a Premiilor Boomerang pentru cele mai iubite animale se apropie de sfarsit! La finalul concursului, toti iubitorii de animalele sunt invitati la evenimentul de premiere, care va avea loc pe 4 iunie, incepand cu ora 12.00, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti.

Concursul isi propune sa ii invete pe copii sa aiba mai multa grija de animalele lor de companie si sa se mandreasca cu ele. Participantii au putut incarca poze si clipuri video cu animalutul lor pe minisite-ul special realizat, www.premiileboomerang.ro, intr-o serie de categorii: Cel mai lacom – Premiul Garfield, Cel mai dragut – premiul Tweety, Cel mai ciudat cuplu – Premiul Tom si Jerry, Cel mai talentat – Premiul Dino, Cel mai amuzant – Premiul Bugs Bunny, Cel mai blanos – Premiul Yogi, Cel mai neobisnuit – Premiul Taz, Copia stapanului – Premiul Scooby si Shaggy.

Premiile Boomerang pentru cele mai iubite animale vor fi acordate la evenimentul care va avea loc pe 4 iunie, incepand cu ora 12.00, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti (intrarea din Calea Vacaresti).

Toti copiii sunt asteptati sa se distreze in aer liber, intr-o zi plina de concursuri, premii si surprize: lectii de ingrijire a animalelor pe intelesul celor mici, concert de fanfara, salon de coafura pentru animale, expozitie de pasari exotice si rase nemaivazute de caini si pisici, dresura de caini si multe altele.

Evenimentul va sarbatori toate animalutele care au inspirat varietatea de personaje de pe Boomerang si le va vorbi celor mici, intr-un mod inedit si amuzant, despre responsabilitate si prietenie.

Boomerang va ofera acele desene animate pe care le indrageste intreaga familie. Scooby-Doo, Tom si Jerry, Looney Tunes sau Familia Flinstone sunt doar cateva dintre serialele fara varsta pe care toata lumea le iubeste. Boomerang ii face pe parinti nostalgici, amintindu-le de vremurile bune de demult, iar pe cei mici ii incanta cu aventurile haioase ale unor personaje precum Pantera Roz, Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races sau Bugs Bunny. Hai sa ne prefacem ca il vrem pentru copii!
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri