Prima mea carte despre numere

Cartile de psihologie arata ca cei mici rostesc primele cuvinte incepand cu 8 luni. Parintii pot stabili relatii cu belelusii nu doar vorbindu-le si alintandu-i, ci si citindu-le. Acest mod de comunicare, desi unilateral, va da intotdeauna rezultate.

Prima mea carte despre numere' e conceputa astfel incat copiii sa poata invata sa recunoasca numerele printr-un joc simplu si amuzant.

Aceasta are un design deosebit: paginile sunt taiate pe jumatate, cei mici fiind invitati sa gaseasca numarul din partea de sus a fiecarei pagini, cautand printre ilustratiile din partea de jos.

Ilustratiile sunt obtinute prin tehnica colajului, tehnica unica in literatura pentru copii si emblema lui Eric Carle. Hartia cu diverse modele si texturi este pictata, apoi decupata, iar fragmentele obtinute sunt combinate in diferite imagini sugestive.

„Prima mea cartea despre culori' e conceputa astfel incat copiii sa poata invata sa recunoasca culorile printr-un joc simplu si amuzant.

Cartile, recomandate copiilor intre 0 si 6 ani, sunt disponibile pe site-ul editurii – www.carteacopiilor.ro, la pretul de 19 lei, precum si in librariile Carturesti, Humanitas si in celelalte librarii mari din tara.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura