Prima reprezentație Tiribam Tiribum din 2014!

Duminică, 16 februarie 2014, ora 11.00, CinemaPro

            Cel mai iubit şi aşteptat spectacol pentru copii « TIRIBAM TIRIBUM », se joacă pentru prima dată anul acesta, pe data de 16 februarie, 2014, la ora 11.00, la CinemaPro.

Personajele cele mai iubite de copii – Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli si Tanti Prezentatoare, ajutaţi de Zâna Bună şi încurcaţi pe alocuri de Vrăjitoarea Tura Vura, vin să aducă distracţia marca Zurli în faţa copiilor şi părinţilor.

TIRIBAM TIRIBUM schimbă tot ceea ce se întâmpla până acum în entertainment-ul pentru copii: muzica originală, costumele fascinante, actorii experimentaţi şi conceptul unic al show-ului determină toţi spectatorii să intre în joc.

Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere.

Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, încearcă să fure distracția copiilor! Are oare vreo șansă? Când copiii se aliază cu Gașca Zurli şi scot arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile nu au nici un efect.

            Povestea este susţinută de cântecele favorite ale copiilor – Are mama o fetiţă, Dacă vesel se trăieşte, Numărătoarea, dar şi de cântece noi originale, ritmate, cu text frumos şi uşor de reţinut .
Spectacolul este simplu şi usor de înţeles de cei mici, coregrafiile sunt uşor de imitat iar mesajul este întotdeauna cu un subtext şi pentru părinţi.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri