Prima zi de şcoală cu Imaginarium!

Prima zi de şcoală este foarte importantă pentru toţi copiii. Viaţa lor se schimbă în totalitate: descoperă un nou mediu, îşi fac noi prieteni, o cunosc pe doamna învăţătoare, se aşază pentru prima oară într-o bancă, pe care o vor împărţi cu un coleg sau o colegă. De aceea, este important să-i încurajăm şi să-i pregătim pe copii pentru ca această zi să fie una dintre cele mai frumoase.
Prima zi de şcoală este grea şi pentru părinţi, de aceea Imaginarium şi specialistul Inma Marin oferă soluţiile pentru a face această schimbare importantă în viaţa copiilor.

De cele mai multe ori, o greutate necorespunzătoare ataşată de spatele micuţilor poate determina probleme destul de serioase pentru sănătatea şcolarului. Ghiozdanul nu va trebui să depăşească 10-15% din greutatea corpului micuţului. Rucsacurile Imaginarium oferă copilului autonomie şi libertate de mişcare.

Mersul la şcoală nu este negociabil, lăsând copiii să stea acasă chiar şi o sigură zi va fi cel mai dificil. Ei au nevoie să crească independenţi , încrezători şi cu stimă de sine.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri