Primele mele povești, cărți pentru copii isteți

Poveștile nu trebuie să lipsească din lumea copiilor! Datorită lor, micuții devin mai isteți. Le dezvoltă imaginația, vocabularul, și îi ajută să-și contureze personalitatea, cărțile fiind buni sfătuitori.  Cumpără-i colecția 'Primele mele povești' și citește-i seara, încă de mic, din aceste cărți pentru copii cu povești frumos ilustrate și fabule nemuritoare! 

Colecția 'Primele mele povești' o găsești pe colecții.libertatea.ro sau poți cumpăra cărțile de la chioșcurile de difuzare a presei, acestea având o apariție din două în două săptămâni. Prima ediție, 'Scufița Roșie', se poate comanda deja de pe colecții.libertatea.ro la prețul de numai 1,99 RON sau se poate achiziționa de la chioșcurile cu ziare la același preț special, începând cu data de 4 februarie!

Cărți pentru copii cu precomandă

Pentru a nu rata niciun număr din magica și frumoasa colecție de cărți pentru copii 'Primele mele povești', poți face precomandă, începând cu luna aceasta, februarie, pe siteul colecții.libertatea.ro. Astfel, te vei asigura că vei achiziționa minunatele cărți pentru copii cu povești și fabule frumos ilustrate. Acum ai la dispoziție pentru precomandă 'Ediția nr. 1 – Scufița Roșie (Primele mele povești)' și 'Ediția nr. 2 – Albă-ca-Zăpada și cei șapte pitici (Primele mele povești)', la prețul de numai 9,98 RON amândouă. Livrarea pentru această precomandă se face după data de 18 februarie 2022. Atenție! În cazul în care achiziționezi și un alt produs pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda! 

Cărți pentru copii potrivite

Lectura îi ajută pe cei mici să înțeleagă lumea. Prin povești, copiii se identifică de cele mai multe ori cu unul dintre personaje și astfel se transpun într-o lume în care, alături de personajul preferat, pot face față oricăror încercări grele. Astfel, datorită acestor cărți pentru copii, ei își dezvoltă abilitățile sociale și felul de a relaționa cu cei din jur, copiii asimilând ca un 'burete' informația. Și ce sunt mai potrivite pentru ei, în primii ani de viață, decât poveștile clasice și fabulele pline de învățăminte, adunate acum într-o colecție specială pentru micuți, numai pe colecții.libertatea.ro: 'Primele mele povești'!

Importanța ilustrațiilor în cărțile pentru copii

Alege cărți pentru copii cu povești de tip album, cu ilustrații frumoase, cum sunt și cele din colecția 'Primele mele povești', deoarece copilul la o vârstă fragedă este un mare observator. În același timp, imaginile bine creionate din cărți îl impulsionează să i se dezvolte și imaginația. Totodată, ar fi bine să îi citești copilului înainte de a merge la culcare, pentru ca imaginația lui să lucreze mai apoi în timpul somnului.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura