A primit o despagubire de 16 milioane de dolari, dupa ce asistenta i-a impins copilul inapoi

Pentru orice mamica, oricat de greu ar fi, momentul nasterii e unul marcat de bucurie si emotie nespusa. Pentru aceasta mama insa, s-a transformat intr-un cosmar, dupa ce asistenta i-a impins copilul pe care incerca sa il nasca, inapoi in vagin.

Carolina Malatesta este o mama din Alabama, ce a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Dupa primele 3 nasteri nu se astepta la ceva neobisnuit, insa a avut parte de o surpriza extrem de traumatizanta.

Femeia si sotul ei au mers la spitalul pe care l-au ales pentru a aduce copilul pe lume, tocmai in ideea in care unitatea respectiva avea o reputatie pentru prioritizarea nasterii naturale, fara calmante.

„Primii trei copii au venit pe lume cu anestezic, iar eu i-am nascut pe spate. Dupa al treilea copil, un spital din zona a deschis un centru pentru femei. Aveau o reclama la TV, in care un medic vorbea de nasterea naturala, ca si concept.
Mi-a dat un sentiment de incredere ca nasterea complet naturala ar putea fi mai buna, mai ales cand auzi un medic vorbind despre asta.”

Odata ce contractiile au aparut si s-au indesit, femeia a aflat ca travaliul trebuia sa fie monitorizat si i s-a spus sa stea in pat.

„…asistenta m-a tras de mana si m-a impins pe spate. Alta tinea mana, sa impiedice copilul sa iasa…

Aceasta indicatie era in contradictie cu planul nasterii, asa ca femeia a cerut sa vorbeasca cu o asistenta. Asistenta a repezit-o si i-a spus ca medicul nu e de garda.

„Tot intrebam de ce, insa asistenta nu voia sa-mi raspunda. Ma ignora, aproape ca o enervam.
Pe masura ce ne jucam de-a soarecele si pisica, eu punand intrebari si spunandu-i ca ma doare mai tare daca stau asa, ea devenind tot mai iritata, am inceput sa inteleg ca nu era vorba de sanatate sau de siguranta, era vorba de un joc de putere.
Dintr-o data apoi, am simtit o contractie foarte puternica. M-am ridicat, stand in palme si genunchi si i-am zis ca nu pot sta pe spate.
Mi se rupsese apa si copilul incepuse sa iasa.

Asistenta mi-a zis sa ma las pe spate. Am ramas in palme si in genunchi si continuam sa respir, ca sa ma relaxez, asta imi venea sa fac.
Insa asistenta m-a tras de mana si m-a impins pe spate.
Apoi o alta tinea mana, sa impiedice copilul sa iasa.
Asistentele ma tineau iar eu ma luptam cu ele. M-am apucat de marginea patului si, la un moment dat, i-am si dat un picior in umar uneia din ele, incercand sa ma rotesc inapoi in genunchi, insa n-am reusit.”

A primit o despagubire de 16 milioane de dolari, dupa ce asistenta i-a impins copilul inapoi 2

Ulterior, medicul a sosit in salon si i-a spus asistentei sa inceteze. Pe tot parcursul acestei lupte, Carolina incerca cu disperare sa tina copilul in organismul ei, macar cat sa mai atenueze din presiunea pe care asistenta care ii impingea copilul inapoi o punea.
In urma nasterii traumatizante, mama a ramas cu rani grave, ce o vor afecta tot restul vietii. Femeia a fost diagnosticata cu nevralgie pudendala, dureri cronice la nivel genital, ce apar dupa ce nervii din zona au fost afectati de trauma.

In urma nasterii traumatizante, femeia a dat clinica in judecata si a primit castig de cauza si daune de 16 milioane de dolari.

Sursa articol si imagini:  goodfullness.net


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Nastere