Coincidență sau miracol? Primul copil născut în Islanda în 1980 a dat naștere primului copil din 2017 | VIDEO

Katrín Guðjónsdóttir a fost primul copil născut în Islanda în anul 1980. Acum, la 37 de ani diferență, Katrin a devenit mamă și a născut, la rândul ei, primul copil din țară venit pe lume în 2017, fapt ce, de multă lume, a fost considerat mai mult decât o simplă coincidență.

Părinții și-au dorit să păstreze intimitatea și nu au făcut public numele băiețelului lor, însă acesta s-a născut la trei minute după ce s-a intrat în noul an, într-un spital din Selfoss.

Katrin mai are doi copii, dar pe acesta, pe cel de-al treilea îl consideră cel mai frumos cadou primit vreodată de ziua ei de naștere. Acum are un copil născut în aceeași zi cu ea, dar sunt și amândoi primii născuți din Islanda, chiar dacă asta s-a întâmplat la 37 de ani diferență.

'Am glumit pe tema asta zilele trecute, că ar putea fi primul copil născut în țară în anul 2017, dar chiar nu credeam că o astfel de minune chiar se va întâmpla. Ar fi fost aproape ireal', a declarat mama băiețelului care se consideră o norocoasă pentru darul primit de ziua de ei naștere.

 

Sursa: huffingtonpost.com
Sursa foto: Captura video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau