Primul Festival Național de Parenting din România

Primul Festival National de Parenting din Romania (‘In Familie),  va avea loc in perioada 26-28 septembrie la Sala Palatului, in Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza in special parintilor, care au copii de  toate varstele (0 – 18 ani) si este prima initiativa de amploare nationala (Bucuresti (2014), Cluj si Timisoara (2015) in domeniul parenting-ului.

Organizatorii (Asociația Oameni Noi) au conceput 30 de workshop-uri pentru parinti, 30 de workshop-uri pentru copii și au invitat la festival peste 50 de specialisti romani in domenii care tin de dezvoltarea copiilor.

Workshop-urile,  care vor aborda teme legate de educatie fizica, educatie mentala, educatie emotionala, sunt concepute pe segmente de vârstă: 0-3 ani, copii prescolari, scolari si adolescenti. În plus, vor exista sesiuni care acoperă problematici generale legate de parenting (de la nutritie, la sexualitate,  siguranta personala a copiilor, gestionarea optiunilor de cariera, copii supradotati, copii cu dizabilitati, copii cu IQ normal, copii din familii monoparentale, copii cu ADHD, familii cu mai multi copii), la care pot participa părinții tuturor copiilor, indiferent de vârsta juniorilor.

Inițiatoarea Festivalului Național de Parenting 'În familie' este Mirela Horumba, psiholog.

Pentru înscrieri la workshop-uri http://festivalparenting.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri