Prințul George – primul an din viața lui!

Ce repede a trecut un an! În iulie 2013, britanicii așteptau cu sufletul la gură nașterea primului copil al prințului William și al soției lui, Kate Middleton. Prințul George și-a făcut princiara apariție pe 22 iulie și de la primul scâncet, la primii pași, toate momentele importante din acest prim an au fost consemnate pe larg de presa din întreaga lume.

 

Perioada colicilor

Ducesa Kate a mărturisit că paradoxal, deși în primele luni de viață, prințul a fost deranjat ca mai toți bebelușii, de colici, și nu a prea dormit nopțile, în toate aparițiile oficiale s-a comportat princiar și a fost foarte cuminte. Kate a putut să doarmă o noapte întreagă de-abia după ce a început diversificarea, după propriile mărturisiri.

Alegerea bonei 

Când dădaca Jessie a declarat că nu se simte în stare să îi însoțească în vizita oficială în Noua Zeelandă și Australia, Kate și William au început căutările pentru bona perfectă. Nu au apelat la o agenție specializată, ci au apelat la recomandările prietenilor, până au găsit-o pe Maria Teresa Turrion Borallo. De origine spaniolă, Maria Teresa stăpânește tehnicile de autoapărare, poate conduce cu viteză și știe cum să se ferească de paparazzi, abilități care i-au fost puse de câteva ori la încercare de când este în slujba familiei princiare.

Prima vizită oficială 

Prințul William a recunoscut că i-a fost teamă că zborul prea lung, climatul tropical și interesul mediatic crescut se vor dovedi o grea încercare pentru micul prinț, dar nu s-a pus problema ca George să rămână acasă în timpul vizitei oficiale a părinților lui în Australia și Noua Zeelandă. A fost însă nevoie de aprobarea specială a reginei, pentru ca familia să călătorească împreună, acest lucru fiind împotriva protocolului de securitate, care interzice ca moștenitorii direcți la tron să meargă cu același mijloc de transport.

Prietenii lui George

Kate și William doresc ca fiul lor să crească într-un mediu cât mai normal. George este dus la joacă alături de copii de vârsta lui, iar cel mai bun prieten este, deocamdată, fiul lui Alice St. John, prietenă bună a lui Kate, care are doar câteva luni în plus față de micuțul prinț. Zvonuri din ce în ce mai insistente susțin că George va avea în curând frățiori și că ducesa ar fi din nou însărcinată, chiar cu gemeni.

Uite imagini cu prințul George, în cele mai importante momente din primul lui an de viață (foto HEPTA)

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie