Probioticele – pentru tine si pentru copilul tau

Pentru reglarea afectiunilor sistemului digestiv este importanta mentinerea echilibrului florei intestinale. Probioticele pot ajuta la acest lucru atat la adulti, cat si la copii.

 

In cazul celor mici, este foarte important ca probioticul ales sa fie lipsit de orice efecte secundare.
BIOTICS Baby poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.

In timpul administrarii antibioticelor, este util pentru evitarea diareei la copii. BIOTICS Baby ajuta la vindecarea diareei acute, iar in cazul copiilor alergici ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor, reducand manifestarile neplacute.

Datorita continutului natural de probiotice din speciile Lactobacillus si Bifidobacterium, BIOTICS Baby asigura un tranzit intestinal normal, normalizeaza scaunele prea dese sau prea rare si imbunatateste starea generala a organismului.

Pulberea BIOTICS Baby se poate dizolva in orice lichid fara a schimba gustul acestuia, iar micutii o vor accepta cu placere.

In cazul administrarii BIOTICS Baby nu se cunosc posibile reactii adverse: burtica micutului tau este in siguranta cu BIOTICS Baby!

BIOTICS Baby poate fi gasit in farmaciile din toata tara, la un pret recomandat de 20,5 lei cutia.

Afla aici mai multe despre Biotics Baby.

 ARTICOL PUBLICITAR
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate