Produse BIO de ingrijire pentru bebelusi Logona

Produse BIO de ingrijire pentru bebelusi LogonaCrema hidratanta BIO pentru bebelusi Logona (disponibil pe www.life-care.com, 42.99 lei)

Extractul de galbenele, jojoba si ulei de migdale hidrateaza si protejeaza pielea sensibila impotriva umezelii si a frigului, prevenind uscarea si iritarea. Vitamina E ajuta la regenerarea pielii, in vreme ce uleiul de migdale este un excelent emolient. Se intinde usor si este rapid absorbita de piele. Produs testat clinic si certificat BDIH.

Spumant BIO pentru bebelusi Logona (disponibil pe www.life-care.com, 42.99 lei)

Spumantul de baie foloseste agenti delicati de ingrijire si curatare. Proteinele din germeni de grau si extractul de galbenele ingrijesc pielea si o protejeaza impotriva uscarii.

Extractul de filimica are actiune antibacteriana iar musetelul ii ajuta pe cei mici sa doarma mai usor.

Ulei de corp BIO pentru bebelusi Logona (disponibil pe www.life-care.com, 42.99 lei)

Amestecul de uleiuri organice precum cel de migdale sau jojoba asigura ingrijirea delicata si hidratarea intensa, lasand pielea extrem de fina si catifelata. Actioneaza eficient impotriva iritatiilor si a inflamatiilor. Produs certificat BDIH.

Sampon BIO pentru bebelusi Logona (disponibil pe www.life-care.com, 42.99 lei)

Samponul cu galbenele curata parul si scalpul bebelusului. Amestecul de galbenele, jojoba si ulei de migdale hidrateaza si ingrijeste pielea delicata fara a irita ochii.

Nu contine parafina sau substante sintetice pentru culoare, miros sau conservare si demonstreaza o excelenta compatibilitate cu pielea sensibila a bebelusilor. Lasa parul usor de pieptanat, moale si cu un miros placut. Produs certificat BDIH.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati