Profita de reducerile de Black Friday pentru a amenaja camera copilului

Fie ca esti o graviduta in asteptarea minunii din burtica sa vina pe lume si vrei sa ii pregatesti pentru prima data camera sau ca puiul tau a crescut si vrei sa ii refaci camera, perioada reducerilor de Black Friday este momentul ideal sa faci o serie de achizitii.

Desi alegerea mobilierului dar si culorilor, decoratiunilor si celorlalte elemente decorative este un moment frumos si special, este in acelasi timp si coplesitor, mai ales ca gama de produse pentru copii este extrem de variata.

Mobilier pentru camera copilului pe care il poti cumpara de Black Friday

Summer Infant – Lampa cu Sunete si Proiectii Fluturasul Somnoros
Lampa este un accesoriu vesel menit sa-i induca bebelusului o stare de liniste, propice somnului. Admosfera de vis este intretinuta de stelele si luna proiectate pe tavanul camerei, in 3 culori diferite: albastru, verde, maro. Cantecele de leagan si sunetele din natura vor intregi peisajul de vis, in care bebelusul va dormi linistit.

Caracteristici:
Lampa va proiecta pe tavanul/peretii camerei, stelele si luna.
In functie de preferintele bebelusului, culoarea proiectiilor poate fi selectata : albastru, rosu, maro.
Cele 3 cantece de leagan, 2 tipuri de sunete din natura si sunetul batailor inimii sunt indeale pentru a linisti bebelusul inainte de somn.
Lampa functioneaza si ca lumina de veghe.
Este dotata cu functie de auto-oprire, dupa 30 de minute de functionare.
Necesita 3 baterii tip A, incluse in colet.
Varsta Recomandata: 0 + luni.

 

1 lampa

 

Cosulet Hainute si Jucarii Cars
Copiii au multe jucarii, dar le aduni pe cele cu care nu se mai joaca? Cutii depozitare jucarii – solutia ta in amenajarea camerei unui copil. Sunt utile si aduc un strop de culoare in incaperile de joaca ale celor mici. Cutiile de depozitare jucarii sunt multifunctionale, confectinate din materiale usoare, captusite si frumos decorate.

 

3 cosulet

Kit Decor Avengers
Kitul de 65 stickere de decor pentru camera copilului, contine 6 coli cu stickere, este rapid si usor de aplicat si ajuta copilul sa cunoasca culorile, sa numere obiectele.

Niciodata peretii camerei copilului nu au aratat mai bine ca acum. Acest kit de decor este potrivit pentru orice incapere unde sunt copii. Se aplica pe perete foarte usor, si creeaza o atmosfera foarte placuta pentru cei mici. Pot fi dezlipite si repozitionate.
Stickerele pot fi aplicate pe pereti netezi, usi si mobila si sunt lavabile.

 

4 stckere

 

Patut din lemn cu sertar Paula Natur Venghe
Patutul pentru copii KLUPS Paula este un patut cu un design modern, perfect pentru puiul tau. Suportul pe care se instaleaza salteaua se regleaza pe 3 niveluri.
Patutul este prevazut cu un sertar pentru depozitarea hainutelor, scutecelor sau accesoriilor. Sertarul este prevazut cu roti si este acoperit cu un placaj, ce ii protejeaza continutul.
Acest patut copii poate fi montat in orice tip de camera.
Caracteristici:
– suportul saltelei este reglabil pe 3 niveluri
– design simplu si modern
– sertarul este prevazut cu roti
– sertarul este acoperit de un placaj ce protejeaza continutul sertarului
– usor de curatat
– usor de asamblat
– salteaua NU este inclusa in pret
Dimensiune interioara: 120 (L) x 60 (l) cm

 

5 patut

Covor copii Green Pooh, recomandat copiilor de la nastere.
Covorasul de camera cu imprimeu Pooh face camera copilului tau mult mai frumos colorata, in plus, personajele Disney si in mod special Pooh aduc un plus de liniste si culoare in camera celui mic.
Compozitie 100% acril.
Dimensiuni: l 160 x L 230.
Densitate de 1.8 kg/m2.
Forma dreptunghiulara.
Rezistent la spalari repetate.

 

6 covoras

De toate acestea te poti bucura la preturi speciale de Black Friday si sincera sa fiu, ar fi chiar pacat sa ratezi ofertele speciale de anul acesta.

Foto: 123rf.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie