Program de Sănătate pentru Mame și Sugari – Ziua Porților Deschise

Programul de Sănătate pentru Mame și Sugari își deschide porțile pentru viitorii și proaspeții părinți joi, 23 ianuarie. Ziua Porților Deschise SAMAS este un eveniment dedicat părinților, în cadrul căruia le sunt oferite consilieri gratuite de educație maternală prin intermediul asistenților SAMAS.

Joi, 23 ianuarie, graviduțele, proaspetele mămici și tăticii vor beneficia gratuit de o ședință de consiliere oferită de asistenții SAMAS, specializați în educaţie perinatală. În cadrul evenimentului sunt disponibile 5 tipuri de consiliere oferite în această fază a Programului SAMAS:

–          nașterea naturală (consiliere dedicată graviduțelor),

–          nașterea medicalizată (consiliere dedicată graviduțelor),

–          îngrijirea bebelușului (consiliere dedicată graviduțelor şi viitorilor tătici),

–          pregătirea perineului pentru naștere (consiliere dedicată graviduțelor),

–          reeducarea abdo-perineală (proaspete mămici, cel puțin 6 săptămâni de la naștere).

Participanții la Ziua Porților Deschise SAMAS își vor îmbogăți cunoștințele logo SAMAScu informații esențiale legate de maternitate, urmând ca din luna februarie să fie lansat Programul SAMAS prin care părinţii vor putea accesa servicii complete de pregătire pentru naștere, consiliere în alăptare, consiliere pentru alimentația mamei, cursuri de recuperare abdo-perineală după naștere, de diversificare corectă a sugarului și de nutriție a copilului în primii 3 ani de viață.

Orice viitoare sau proaspătă mămică, dar și tăticii interesați să afle mai multe despre sănătatea maternă de la asistenți cu specializare în domeniul îngrijirii perinatale, se pot înscrie la Ziua Porților Deschise SAMAS accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/1En2PaP1bhATSoeWTfc0xJKIt8iErp3m1dfnsOg89bHg/viewform. Înscrierea va fi urmată de o programare pentru unul dintre consilierile disponibile, în funcție de subiectul de interes al fiecărui părinte.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri