Program special de vara in Baneasa Shopping City

In Baneasa Shopping City, sezonul de reduceri si distractie continua cu Mojito Thursdays, zilele in care oamenii sunt serviti cu cocktailuri gratis si se bucura de oferte speciale.

Copiii nu sunt nici ei uitati, programul de vara incluzand si activitati speciale pentru cei mici. Astfel, in fiecare sambata si duminica, pana pe 22 august, intre orele 11:30 si 14:00, cei mici se bucura de surprizele pregatite de Baneasa Shopping City.

In zilele de sambata, indrumatorii de la FasTracKids combina activitatile distractive cu cele educative si ii invata pe copii despre stiinta, calatorii si misterele Universului. Duminica este dedicata filmelor si animatiilor, fiind ziua in care toti cei prezenti in mall se intalnesc cu eroii preferati si castiga numeroase premii.

Programul de vara dureaza pana pe 19 august, perioada in care, in fiecare joi se serveste Mojito gratis si se castiga premii speciale intre orele 18:00 si 22:00. In plus, un bonus special de 50 lei la cumparaturi se ofera utilizatorilor de internet, daca intra pe www.baneasashoppingcity.ro de vineri pana miercuri.

Vizitatorii participanti la Tombola Verii vor putea castiga sejururi la mare, biciclete, vouchere de cumparaturi si o serie de alte premii, oferite de Next, Debenhams, Gap, Ecco, Il Passo si Reaction.

Pentru o vara sanatoasa, in weekendul 24-25 iulie, intre orele 14:00 si 21:00 in Baneasa Shopping City vor avea loc demonstratii de fitness si aerobic si un program special de preparare a celor mai racoroase si gustoase retete de vara cu bucatari profesionisti.

Pentru amatorii de sporturi virtuale vor fi amenajate spatii speciale pentru WII, in care se vor organiza campionate de wakeboarding, tenis, baschet si bowling, tot intre orele 14:00 si 21:00.
 

Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri