Programe de vară la Itsy Bitsy

Itsy Bitsy a îmbrăcat haine de vacanță – postul de radio a pregătit programe speciale, de vară, dedicate în principal părinților, în prima parte a zilei, și distracție de seară pentru cei mici.

 

Cea mai noua surpriza in programul ITSY BITSY este noua realizatoare a emisiunii „Meditatii pentru parinti'. Simona Dragomir (fosta Balanescu), mama a 2 copii si realizatoare TV de aproape 20 de ani, cunoscuta jurnalista de sanatate premiata la concursuri prestigioase, va impartasi ascultatorilor din experienta ei de parinte si va cauta zilnic alaturi de specialisti raspunsuri la numeroasele intrebari pe care inca le are. Ea se declara „cea mai fericita mama' si isi asteapta ascultatorii de luni pana vineri de la 16.00 si de la 22:00.

 

De altfel, toate mamele pot fi vedete premiate vara aceasta. La emisiunea „Mamma mia' realizata de Nouria Nouri si invitatul ei permanent Mario de Mezzo se celebreaza zilnic mamele „Mamma mia'. Orice ascultator poate propune o mama pe care o admira, pentru ca ea sa fie sarbatorita in direct la radio si chiar premiata. Inscrierile se pot face pe www.itsybitsy.ro.

Radem in familie' seara de seara de la ora 17.00 la ora 19.00 cu Itsy si Bitsy, cei doi eroi extraterestri iubiti de copii si parinti. Vara aceasta ei va provoaca la un concurs in direct de ras la glume, amintiri amuzante, cantece si intamplari haioase din viata ascultatorilor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri