Proimmunity – cea mai complexă formulă pentru întărirea imunităţii

Primele zile de şcoală sau de grădiniţă sunt foarte importante pentru integrarea copilului tău în colectiv şi pentru acomodarea lui la noile activităţi. De aceea este esenţial ca organismul său să fie sănătos şi pregătit pentru această nouă etapă şi pentru sezonul rece.

Un organism cu o imunitate scăzută prezintă stare de epuizare şi slăbiciune, lipsa poftei de mâncare şi îmbolnăviri frecvente (răceli şi gripe, herpes).

Pentru a creşte imunitatea celor mici, mămicile trebuie să le asigure o alimentaţie sănătoasă, somn liniştit, activităţi sportive şi o igienă corespunzătoare a mâinilor.

Vrei ca începutul de an şcolar să fie unul fără griji pentru tine şi copilul tău? Gama Proimmunity vine în sprijinul copiilor şi părinţilor cu cea mai complexă formulă pentru întărirea imunităţii.
Conţine extracte naturale standardizate folosite în mod tradiţional pentru întărirea imunităţii şi pentru scurtarea perioadei de boală (echinacea, propolis, soc, măceş, zinc, vitamin D3, vitamin C) cu acţiune imunostimulatoare, antivirală, antibacteriană, antioxidantă şi antiinflamatoare.

Astfel, cu Proimmunity sistemul imunitar al copilului va putea face faţă tuturor factorilor externi, împiedicând apariţia bolilor sau contribuind la o vindecare mai rapidă în cazul în care boala a debutat deja.

Proimmunity scade cu:

• 50% numărul zilelor de boală
• 62% numărul zilelor de febră
• 57% necesitatea utilizării  de antibiotice
• 55% numărul de îmbolnăviri
• 56% incidenţa episoadelor de răceală

Gama Proimmunity conţine 2 produse, adaptate fiecărei vârste.

Proimmunity sirop  pentru copii de la 1 an. Datorită gustului plăcut şi al seringii dozatoare este comod de administrat şi uşor acceptat de către cei mici.

Proimmunity capsule se administrează copiilor peste 7 ani şi adulţilor.

Mai multe detalii pe: http://www.proimmunity.ro/

https://www.facebook.com/LaboratoareleFiterman


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri