Promotiile iernii, de la City Pharma

Acum, cand vremea e capricioasa si trebuie sa ai grija de corpul tau mai mult ca oricand, City Pharma impreuna cu partenerii sau ti-au pregatit o multime de promotii si cadouri.

Vino in farmaciile City Pharma si te vei bucura sa primesti cadou o simpatica umbrela ce te va feri de vremea rea.

Iata care sunt promotiile acestei ierni:

1. La cumpararea de produse Ivatherm in valoare de 150 de lei, in perioada 1 nov – 31 dec, primesti cadou o umbrela City Pharma.

2. La cumparaturi din gamele Artsana, OB, Carefree, Listerine, Nutrogena, Compeed in valoare de 150 de lei, in perioada 5 nov – 31 dec, primesti cadou o umbrela City Pharma.

3. In perioada decembrie 2008-ianuarie 2009, cumpara produse LOreal sau Garnier in valoare de 150 de lei si primesti cadou o umbrela City Pharma.

4. In lunile noiembrie si decembrie, cumperi produse de puericultura mica Primii Pasi in valoare de 150 de lei si primesti cadou umbrela City Pharma.
 

5. In luna decembrie, in farmaciile City Pharma, poti cumpara cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru tine si familia ta.

6. Achizitioneaza trusa Lutex in valoare de 26 de lei, ce contine o lumanare parfumata, gel de dus si sapun sa lanavda si primesti un cort de joaca Gify Club, pentru copilul tau.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati