– 2 linguri de ulei
– 2 cepe tocate
– 1 catel de usturoi
– 3 bucati piept de pui
– 1 ardei gras rosu
– 225 g broccoli
– 250 g fasole verde
– 3 linguri unt de arahide
– 1 lingura sos de soia
– 60 ml apa
Intr-un vas neaderent, incinge uleiul si caleste, timp de 3 minute, ceapa. Adauga usturoiul zdrobit si pieptul de pui dezosat, fara pielite, taiat fasii. Caleste, amestecand incontinuu timp de 3 minute.
Scoate carnea deoparte cu spumiera si adauga in vas ardeiul gras, taiat felii, broccoli si fasolea si caleste timp de 3 minute.
Amesteca untul de arahide si sosul de soia cu apa. Toarna amestecul peste legume, adauga carnea si continua sa tii pe foc inca 3 minute. Serveste preparatul cu garnitura de orez fiert la aburi sau cu taietei fierti.