Pune-te pe distractie! Vara asta esti la Water Park!

Water Park te asteapta in fiecare zi sa profiti de soare si sa te distrezi alaturi de prieteni. Poti petrece o zi intr-una din piscine si te poti bronza intr-o atmosfera de vacanta!

Water Park este cel mai mare parc acvatic din Romania, fiind principalul punct de atractie pentru Bucuresti si zonele apropiate, avand intre 150 000 si 250 000 de vizitatori / sezon.

Pentru ca succesul unui parc acvatic depinde de fiecare element din cadrul acestuia, Water Park iti ofera mereu ceva nou si provocator: din acest an, o distractie in plus prin amenajarea unui teren de fotbal si volei pe nisip, 4000 de sezlonguri, 9 piscine si 27 de tobogane de diverse dimensiuni.

La sfarsitul zilei dupa atata distractie, te poti relaxa pe una dintre terase, intr-unul dintre baruri sau dintre restaurantele fast food.

Din acest an, Water Park iti ofera o distractie in plus prin amenajarea unui teren de fotbal si volei pe nisip.
Clientii parcului vor beneficia nelimitat si gratuit de sezlonguri, umbrele si de toate mijloacele de distractie intreaga vara, de luni pana vineri intre orele 10.00 si 20.00 si in week-enduri intre orele 09.00 si 20.00.

Marea a venit la tine!
Mai multe detalii pe www.waterpark.ro
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri