Radu Vâlcan i-a scris lui Moș Crăciun. Ce i-a cerut pentru băiețelul lui

Radu Valcan este un tata prezent si foarte implicat in cresterea copilului sau. Si, dincolo de asta, are si un simt al umorului dezvoltat. El i-a scris o scrisoare lui Mos Craciun.

Pentru ca toata lumea ii scrie Mos Craciun si ii cere lucruri din cele mai diverse, Radu Valcan a decis sa faca si el acest lucru.

'Mos Craciun, am o rugaminte. De fapt, mai multe, dar macar una sa-mi indeplinesti. Stiu ca esti foarte ocupat, urmeaza o perioada extrem de incarcata pentru tine, motiv pentru care nu te voi agasa prea tare, doar cat sa ma tii minte.
Daca nu stiai, am si eu un baietel. Il cheama Alexandru si este foarte cuminte. Anul trecut ne-am propus ca de Craciunul asta sa fim trei. Zis si facut. Ma rog, nu intru in detalii, este prea devreme sa fim atat de intimi. Oricum, intelegi ce vreau sa spun. Revenind, am un baietel si m-as bucura foarte tare daca ai putea sa ii aduci cateva daruri frumoase. Iti promit ca, atunci cand va creste, voi avea grija sa afle ca au fost din partea ta. Sincer, eu nu am cine stie ce idei, sunt doar un tata la inceput de drum. De parca tu ai fost Mos Craciun dintotdeauna. Sau ai fost? Ma rog,  copil fiind am auzit multe despre tine, am auzit ca esti foarte de treaba, sper sa nu-mi inseli asteptarile chiar acum in cea mai frumoasa perioada din viata mea.
Dar sa nu lasam renii sa inghete', a scris Radu Valcan pe blogul sau.

 

Scrisoare pentru Mos Craciun… #ALEXANDRU Link in Bio 🔝🔝🔝

A photo posted by Radu Valcan (@raduvalcan) on

Radu Valcan a avut cerinte deosebite de la Mos pentru baietelul lui. El sustine ca nu-si mai doreste nimic pentru el, nici pentru sotia sa, Adela Popescu, ci doar pentru copilul lor.

Citeste si: Adela Popescu, despre Radu Valcan: 'Nu mi-as fi imaginat niciodata ca va fi atat de priceput si implicat'

'Asadar, imi doresc sa pregatesti cateva cadouri simple. In primul rand, imi doresc sa fie sanatos,
sa fie un om bun, un om fericit, sa-i faca si pe altii fericiti, sa fie generos, sa rada la fel de mult in continuare, la un moment dat sa stie sa rada si de el insusi cand este cazul. Imi doresc sa-si iubeasca familia, bunicii, strabunica, matusile, unchii, verisorii. Imi doresc sa fiu cel mai bun prieten al lui, sa vorbeasca cu mine prima data, apoi cu maica sa. Glumeam. Sa faca totul in viata cu curaj si discernamant. Sa calatoreasca mult, sa exploreze, sa fie dornic de cunoastere, sa invete si sa impartaseasca si celorlalti.
Fii atent, facem asa: iti trimit scrisoarea asta, o citesti, nu o arunci, baiatul meu te asteapta, eu ii zic ca i-ai adus un cadou, da? Sper ca ai dat din cap afirmativ. Asa te vreau.
Cum iti spuneam, sunt nou in „meseria' asta, accept sfaturi, idei de cadouri pe care le-au primit copiii la primul lor Craciun.
Cam atat. Daca esti cuminte, iti scriu si anul viitor.
Noi nu vrem nimic, am primit deja
PS: Cand ai timp, te astept la un vin fiert…vei pleca vesel.  Ti-am zis ca sunt glumet.
Te-am pupat!' a incheiat Radu Valcan scrisoarea pentru Mos Craciun.

Citeste si: Adela Popescu, momente de panică după operație: 'Praf am fost. Copilul meu mă respingea'

Sursa:raduvalcan.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri