Rasfat pentru cei mici de Ziua Copilului

Sambata, 29 mai, cele mai cunoscute personaje Cartoon Network debarca in Sun Plaza.

Astfel, Sun Plaza deschide maratonul de patru zile de rasfat pentru copii. Cei mici vor urca in caruselul distractiei, care ii va purta prin continentele lumii pentru a se opri doar la intalnirea cu eroii zilei de la Cartoon Network si pentru a primi premii.

Tabara de vara incepe sambata, de la orele 13.00, cu o intalnire de gradul I cu personajele Cartoon Network. XLR8, cel mai rapid extraterestru din „Ben10', Bloo cel mai amuzant prieten imaginar din „Casa Foster' si aventurierul Flapjack vor veni „in persoana', cu planuri mari de distractie.

Copiii curajosi vor fi inrolati pirati alaturi de Flapjack, vor pescui premii alaturi de Bloo si vor invata sa se apere de Fortele Raului impreuna XLR8.

Tot de sambata copiii se imbarca intr-o calatorie imaginara in jurul lumii si vor vizita pe rand Europa, America de Sud, Africa si apoi restul continentelor. Vor cunoaste fiecare cultura prin desene, povesti, legende si prin spectacole de scena si vor fi implicati in ateliere de jocuri creative si de dans.

De asemenea, pe durata celor patru zile, Tabara Sun Plaza activeaza coltul energiei cu tobogan gonflabil, piscina cu bile si bouncer, unde cei mici sa isi potoleasca in voie pofta de miscare.

Program:
Sambata 29 mai:

  • 13:00-18:00 – Intalnire cu personajele Cartoon Network
  • 13:00-17:00 – Carnaval Europa

Duminica 30 mai:

  • 13:00-17:00 – Carnaval America de Sud

Luni 31 mai:

  • 16:00-20:00 – Carnaval Africa

Marti 1 iunie:

  • 14:00-20:00 – Carnaval restul lumii

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri