Razvan Simion – personaj animat

In cadrul episodului 'Unde-i Perry?„ din serialul Phineas si Ferb, Răzvan Simion îÅŸi imprumută vocea unui personaj, un om de ÅŸtiinÅ£ă, Iggy, fost coleg de facultate de-al tatălui lui Phineas, care conduce un centru de cercetare în Africa, unde întreaga familie petrece vacanÅ£a de vară.

Disney Channel difuzează sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 10:00 prima parte a serialului Phineas si Ferb.

Vom cunoaste famila lui Phineas ÅŸi a lui Ferb, care se îndreaptă către Africa, cand Perry primeÅŸte un apel urgent de la Monogram în care îi cere să rămână în urmă. Perry e supărat dar pentru că este chemat la datorie, se hotărăÅŸte să se prefacă bolnav. Phineas e îngrijorat, dar trebuie totusi să plece. ÃŽntre timp, Doof plănuieÅŸte să-l distrugă pe Agentul P cu un „inator' fals, ca să folosească raza Ultimului-Malefic-Inator al sau pe Monogram ÅŸi să preia controlul OWCA. Dar când Carl este atins din greÅŸeală, Agentul P îi vine în ajutor. ÃŽnsă este împuscat ÅŸi dispare lăsându-ne să ne întrebăm 'Unde-i Perry?'.

Cea de-a doua parte a episodului se va difuza la Disney Channel pe 10 noiembrie la ora 11:00.

Serialul, creat ÅŸi produs de câştigatorul premiului Emmy, Dan Povenmire („Family Guy”) ÅŸi Jeff „Swampy” Marsh („The Simpsons” si „Rocko’s Modern Life”), este o producÅ£ie a Disney Television Animation răsplătit în 2010 cu premiul Emmy  Award pentru „Outstanding Writing in Animation”.

 

 

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri