Razvan Simion – personaj animat

In cadrul episodului 'Unde-i Perry?„ din serialul Phineas si Ferb, Răzvan Simion îÅŸi imprumută vocea unui personaj, un om de ÅŸtiinÅ£ă, Iggy, fost coleg de facultate de-al tatălui lui Phineas, care conduce un centru de cercetare în Africa, unde întreaga familie petrece vacanÅ£a de vară.

Disney Channel difuzează sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 10:00 prima parte a serialului Phineas si Ferb.

Vom cunoaste famila lui Phineas ÅŸi a lui Ferb, care se îndreaptă către Africa, cand Perry primeÅŸte un apel urgent de la Monogram în care îi cere să rămână în urmă. Perry e supărat dar pentru că este chemat la datorie, se hotărăÅŸte să se prefacă bolnav. Phineas e îngrijorat, dar trebuie totusi să plece. ÃŽntre timp, Doof plănuieÅŸte să-l distrugă pe Agentul P cu un „inator' fals, ca să folosească raza Ultimului-Malefic-Inator al sau pe Monogram ÅŸi să preia controlul OWCA. Dar când Carl este atins din greÅŸeală, Agentul P îi vine în ajutor. ÃŽnsă este împuscat ÅŸi dispare lăsându-ne să ne întrebăm 'Unde-i Perry?'.

Cea de-a doua parte a episodului se va difuza la Disney Channel pe 10 noiembrie la ora 11:00.

Serialul, creat ÅŸi produs de câştigatorul premiului Emmy, Dan Povenmire („Family Guy”) ÅŸi Jeff „Swampy” Marsh („The Simpsons” si „Rocko’s Modern Life”), este o producÅ£ie a Disney Television Animation răsplătit în 2010 cu premiul Emmy  Award pentru „Outstanding Writing in Animation”.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri