Reacția emoționantă a unui copil în momentul când tatăl vrea să plece de acasă

Probabil majoritatea părinților au trecut măcar o singură dată, dacă nu chiar de nenumărate ori, prin clipe dificile în momentul în care au fost nevoiți să plece de acasă și să-și la revedere de la copii.

Tristețea și, câteodatăm, lacrimile copiilor care își văd mama sau tatăl că pleacă răscolesc de fiecare dată sufletul părinților.

Din păcate, în cele mai multe dintre cazuri, nu avem alternativă și trebuie să plecăm în ciuda faptului că micuții nu își doresc asta.

Un filmuleț cu un băiețel care nu suportă să fie despărțit de tatăl lui și care își ia la revedere de la acesta mai bine de trei minut, timp în care îi spune cât de mult îl iubește, a devenit viral și a emoționat milioane de oameni.

Băiețelul pe nume Carlton, despre care se crede că este din America, este filmat în timp ce își îmbrățișează tatăl și își ia la revedere de la el.

Clipul a fost vizionat de peste 24 de milioane de oameni din momentul în care a fost postat pe Facebook, adică în luna august.

Micuțul apare în înregistrare purtând pe el doar un scutec în timp ce iese să-și ia rămas bun de la tată.

Copilul și părintele lui se îmbrățișează, se pupă și își spun unul altuia cât de mult se iubesc.

Chiar și după ce urcă în mașină, tatăl micuțului îi strigă în continuare acestuia 'La revedere!' și 'Te iubesc!', în timp ce conduce încet pe alee, spre ieșire.

baietel_tata

În momentul în care mașina se îndepărtează, micuțul Carlton iese și el pe alee, așa dezbrăcat și desculț, pentru a mai prelungi puțin momentele în acre își vede tatăl.

Și pentru că tatăl nu rezistă la această scenă, se mai dă jos din mașină încă o dată, îl mai îmbrățișează o dată pe micuț și îl pupă.

După ce tatăl se urcă din nou în mașină și de data aceasta, chiar se îndepărtează, micuțul stă în continuare și se uită după el. Chiar și când mașina nu se mai vede, el nu încetează să facă cu mâna și să strige după tatăl lui.


Clipul a emoționat foarte multă lume. Peste 200.000 de persoane au comentat la postarea în care a fost publicat acest video.

'Eu sunt singura care a început să plângă după ce a auzit cel de-al cincilea 'te iubesc!' Copiii sunt uimitori. Iar tatăl acesta este grozav!', a scris cineva pe Facebook.

Sursa: dailymail.co.uk
Text: Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie