Reacția unei mame când un bărbat din avion a refuzat să-i ofere locul lui de la fereastră copilului

Un bărbat a povestit pe rețelele de socializare cum o mamă a încercat să-l facă să se simtă obligat să-i dea locul de lângă fereastră în avion, astfel încât copilul ei să se poată uita pe geam.

Când vine vorba despre călătoria cu avionul, pasagerii au opțiunea să-și selecteze locul din timp pentru a sta unde doresc. Dar nu toată lumea este dispusă să plătească suplimentar pentru a sta la fereastră sau mai înspre culoar.

„Îmi place locul de la fereastră!”

Nevrând să-și asume niciun risc, un călător, care și-a împărtășit situația online, și-a ales singur un loc la geam la clasa întâi, pentru o călătorie din San Francisco spre New York.

Autointitulându-se „tocilarul de geografie', bărbatul a explicat că îi place să privească priveliștea și norii când merge cu avionul. Dar de data aceasta i s-a cerut să-și ofere locul unui copil.

„Mi-am dat seama că am ajuns în punctul în care îmi pot cumpăra un loc la prima clasă. Am avut opțiunea să-mi aleg locul și aleg mereu fereastra. Sunt un tocilar și îmi place să mă uit pe fereastră. Chiar și atunci când zbor în regim economic, plătesc întotdeauna taxa suplimentară pentru a selecta locurile în avans. Pur și simplu pentru că îmi place locul de la fereastră.' – a explicat bărbatul pe rețeaua de socializare Reddit.

După ce s-a așezat pe scaunul său, bărbatul a împărtășit un mic zâmbet cu femeia și copii ei, care urmau să-i fie „vecinii' pentru călătorie. Însă acest lucru a determinat-o pe mama să-l roage să se îndepărteze de lângă fereastră pentru ca micuții ei să se poată bucura de priveliște.

„Doamna m-a întrebat dacă putem schimba locurile, astfel încât copilul ei să poată sta la geam. Dacă ar fi fost o cursă economy, probabil aș fi acceptat, chiar dacă m-ar fi deranjat. Dar nu am foarte des ocazia să zbor la clasa întâi și așteptam cu nerăbdare această călătorie. Așa că, pur și simplu, am spus „Nu, nu pot, îmi pare rău!'. Copilul a făcut o criză de nervi. Mama mi-a aruncat o privire tăioasă și a încercat să mă facă să mă simt obligat să-i cedez locul, dar am ignorat-o'.

Citește și: O femeie care nu știa că e însărcinată a născut în timpul unui zbor cu avionul

„Unii oameni nu ajung niciodată să zboare la clasa întâi.”

Justificându-și acțiunile, el le-a reamintit utilizatorilor rețelelor de socializare că toată lumea are opțiunea de a-și rezerva locurile în avans și ar trebui să facă acest lucru dacă doresc privilegiul de a sta la fereastră.

„Dacă și-a dorit scaunul de la geam pentru copilul ei, ar fi trebuit să-l rezerve. În plus, copiii ei zboară la clasa întâi! Unii oameni nu ajung niciodată să zboare la clasa întâi.” – a mai spus bărbatul.

Internauții au reacționat imediat cu privire la povestirea bărbatului. Cei mai mulți au fost de acord cu reacția lui și au spus că femeia ar fi trebuit să rezerve locuri la geam dacă asta își dorea pentru copiii ei.

„Ți-ai plătit biletul și ți-ai selectat locul în funcție de preferințele tale. Nu am nicio problemă cu mama care îți cere să faci schimbarea, dar odată ce ai spus nu, ar fi trebuit să fie NU. Sincer, faptul că micuțul ei a făcut o criză de furie pentru că nu au putut să-ți ia locul poate fi o lecție pentru mama lui, să-și învețe copiii că NU este NU' – a transmis un internaut.

Un alt utilizator al rețelei a adăugat: „Ți-ai plătit și ți-ai selectat locul. Ea nu a plănuit din timp. Aș avea același răspuns, indiferent dacă este vorba despre un copil, un adolescent, un adult, un senior, un câine, orice altceva. Nu e problema ta'.

Un al treilea utilizator a spus: „Oamenii ca chiar ea mă enervează. Ea nu și-a rezervat locul și doar se aștepta ca cineva să cedeze în fața copiilor ei răsfățați.'

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri