Reactia unui baiat, cand a vazut o pata de sange pe pantalonii colegei sale

Pubertatea este o perioada sensibila, indiferent de sex. Cu precadere pentru fete insa, pot exista situatii dificile, mai ales cand se apropie momentul primei menstruatii. Printr-un astfel de moment cumplit a trecut o fata in drumul de la scoala catre casa, insa gestul unui coleg a salvat complet situatia!

Pe platforma Reddit, cineva a postat povestea unei mame ce a ramas placut surprinsa, dupa ce fiica ei a fost ajutata sa iasa intr-o situatie ce ar fi putut sa ii stirbeasca din stima de sine. Din fericire insa, educatia adecvata primita de colegul de langa ea s-a dovedit de ajutor, iar baiatul a stiut cum sa reactioneze cu un gest frumos si sa o faca pe colega sa sa treaca peste impas.

Baiatul i-a oferit o mana de ajutor intr-o situatie ce putea deveni stanjenitoare

„Fiica mea a avut prima menstruatie in autobuz astazi, iar un baiat mai mare cu un an, pe care nici macar nu il cunoaste, a tras-o deoparte si i-a soptit in ureche ca are o pata la spate pe pantaloni, apoi i-a dat hanoracul lui sa si-l lege in jurul taliei.
Initial, ea era rusinata si l-a refuzat, insa baiatul a insistat si i-a spus „Am surori, e ok!”
Daca esti mama acestui baiat, vreau sa iti multumesc si sa iti spun ca il cresti cum trebuie!

Auzim atat de multe rautati despre „tineretul din ziua de azi”, incat voiam sa impartasesc si o veste buna.”, a scris mama intr-un mesaj pe un grup de mame de pe Facebook, pentru ca apoi postarea sa sa se viralizeze pe Reddit.

Sursa: Bored Panda


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau