Red Grammer va canta pentru copii, la Centrul Medical Unirea

Red Grammer, cantaret de origine americana, dublu nominalizat la Grammy, va sustine in premiera, luni, 31 mai, la sediul CMU din Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B, la ora 19.00, un concert dedicat copiilor din Romania.

Invitat si la Iasi pe 1 si 2 iunie, Red Grammer este unul dintre cei mai iubiti si prolifici compozitori de cantece dedicate copiilor.

Suntem deosebit de onorati sa il avem la sediul CMU pe acest mare artist al copiilor. Si ne incanta si mai mult ca avem ocazia sa oferim copiilor aceasta bucurie.

Spectacolele sustinute de Red Grammer in Romania sunt un cadou oferit comunitatii cu ocazia zilei internationale a copilului.

Dorim ca un numar cat mai mare de copii si familiile acestora sa se bucure impreuna de munca de-o viata si talentul lui Red Grammer in domeniul educatiei', a declarat Wargha Enayati Director General Centrul Medical Unirea.

Bunatatea, corectitudinea, responsabilitatea si rezolvarea pasnica a conflictelor sunt teme predilecte pentru Red Grammer.

Albumele sale: Cellabration: a tribute to Ella Jenkins' si Bebop Your Best!” au fost nominalizate la Premiile Grammy, la categoria Cel mai bun album pentru Copii, in 2005 si respectiv in 2007.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri