REGULAMENTUL CONCURSURILOR BabyOnline.ro!

Regulament concursuri BabyOnline.ro

Toate concursurile care se desfasoara pe site-ul BabyOnline.ro, se adreseaza cetatenilor romani, cu varsta minima de 18 ani si cu domiciliul stabil in Romania, care s-au inregistrat anterior ca membri in www.babyonline.ro.

Prin participarea la concursurile online, utilizatorii site-ului isi dau acordul ca datele lor personale sa fie folosite de catre compania Ringier ROMANIA SRL si de catre sponsorii concursurilor in vederea expedierii, inmanarii premiilor si afisarii publice a castigatorilor.

Castigatorii unui concurs sunt extrasi prin tragere la sorti in termenul maxim de 20 de zile de la data incheierii concursului respectiv si se afiseaza in ordine alfabetica in sectiunea Castigatori.

Va rugam sa verificati ca datele din profilul de membru al site-ului sa fie corecte si complete. Participantii la concursuri care nu au datele din profil completate sau corect scrise in momentul participarii la concurs vor fi descalificati fara a mai fi anuntati in prealabil.

Castigatorii din Bucuresti vor veni personal, cu buletinul de identitate, sa-si ridice premiile de la sediul RINGIER ROMANIA SRL (Str. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2,  Bucuresti), intre orele 09:30 – 17:00, in zilele lucratoare (luni-vineri). Acestia vor fi anuntati in prealabil prin e-mail, la adresa de email mentionata in profilul din site.

Castigatorilor din tara le vor fi expediate premiile prin Posta Romana (drept colet postal simplu) de catre RINGIER ROMANIA SRL, la adresa mentionata in profilul din site. Nu raspundem de corectitudinea serviciilor postale; expedierea se face o singura data; daca un premiu se returneaza de la posta la sediul nostru nu se efectueaza o trimitere suplimentara.

In cazul premiilor constand in servicii castigatorii vor fi anuntati prin email despre modalitatea de contactare a sponsorului concursului pentru a beneficia de respectivul premiu.
Nu se acorda contravaloarea premiilor in bani.

Expedierea premiilor prin posta castigatorilor din afara Bucurestiului si inmanarea premiilor castigatorilor din Bucuresti se face in cel mult doua luni de la incheierea concursului. Castigatorii din Bucuresti vor fi invitati prin e-mail la sediul RINGIER pentru ridicarea premiilor. Modalitatea exacta de expediere a premiilor unui concurs este mentionata in pagina concursului respectiv.
Premiile nerevendicate in intervalul maxim de 3 luni din momentul incheierii concursului se anuleaza. Orice solicitare ulterioara este nula.

Pentru premiile expediate de catre sponsorii concursurilor, RINGIER ROMANIA SRL nu isi asuma responsabilitatea livrarii/ expedierii premiilor. In aceste cazuri, sponsorii vor expedia premiile o singura data, fara posibilitatea re-expedierii lor.

Atentie: Unele concursuri pot avea reguli suplimentare. In aceste cazuri, ele vor fi mentionate in prezentarea concursurilor respective.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Concurs