Relatii – 12 adevaruri interesante despre barbati

Se spune ca barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus. Iar noi, femeile, suntem atat de misterioase si de neinteles pentru barbati.

Toata lumea stie ca ei traiesc in lumi diferite, cu valori diferite si dupa reguli diferite.

1. Toti barbatii sunt niste copii

Chiar daca unii dintre ei reusesc sa atinga un nivel acceptabil de maturitate emotionala, undeva, in interiorul lor toti sunt niste copii. Cand asezi trei barbati, unul langa altul, ei relationeaza tipand impreuna in timpul unui meci de fotbal. Intoarcerea la comportamentul specific copilariei este refugiul lor din lumea reala, plina de probleme si responsabilitati.

2. Au nevoie de incurajari.

Barbatii au nevoie sa se simta… barbati. Ei vor ca noi sa stim cum sa-i tratam. Nu vor sa fie emasculati, ci apreciati si incurajati in ceea ce fac.

3. Intorc capul dupa alte femei

Barbatii pur si simplu nu se pot controla cand vine vorba despre femeile frumoase, sexi, atragatoare, din jurul lor. Chiar daca unii dintre ei sunt mai discreti, tot vor arunca o privire atunci cand vor zari ceva frumos la orizont.

4. Barbatii vor sa fie idolatrizati

Toti barbatii sunt, in mintea lor, mici zei care trebuie sa fie venerati. Fac tot ce pot pentru a parea puternici, plini de succes si foarte sexi.

 5. Sunt cei mai mari bucatari ai lumii

Totusi, sa fim sincere, ochiurile cu cartofi prajiti si ketchup ies atat de bune atunci cand sunt gatite de ei.

6. Barbatii nu inteleg subtilitatile

Barbatii au un mod de gandire specific lor, daca nu ceri, nu primesti. Crede-ma, nu sunt deloc interesati sa ne citeasca gandurile si sa ne inteleaga subtilitatile, insa sunt fericiti cand le transmitem verde in fata dorintele.

 

 

 

 

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Relatii