Relatii – Cum sa treci peste o despartire in prag de sarbatori

Decembrie este luna sarbatorilor, a cadourilor si a bucuriei. Dar, daca tocmai te-ai despartit de persoana iubita, cu siguranta nu esti intr-o perioada prea optimista.

Insa, nu uita ca orice sfarsit inseamna un nou inceput, iar aceasta despartire nu trebuie sa iti afecteze intregul echilibru.

Cand esti intr-o relatie, multe din lucruri se fac impreuna cu celalalt, dar azi este momentul sa faci cateva promisiuni fata de tine si sa urmezi sfaturile de mai jos:

Cea mai nonconformista vacanta

Obisnuiai sa mergi la ski? Sa luati masa acasa si sa va uitati la filme? Daca simti nevoia sa evadezi' putin, rezerva-ti un zbor spre o destinatie calduroasa, unde sa poti face plaja si poti experimenta un alt fel de Craciun.

Indeplineste-ti visurile

Niciodata nu ai avut curajul sa-ti exploatezi talentul, iar hobbyurile tale au trecut pe locul doi odata cu aparitia preferintelor lui? Uita de asta! Este momentul sa iti indeplinesti toate dorintele!

Straduieste-te sa vezi lucrurile bune care ti s-au intamplat peste an

Foloseste lucrurile pozitive ca resursa pentru a trece in noul an cu bucurie in suflet. Oricat de greu ar fi fost acest an, cu siguranta ai invatat multe din el, ai castigat ceva, poate experienta, poate prietenii.
 

Rasfata-te

Rasfata-te cu mici lucruri care iti provoaca bucurie: un masaj, cadouri, un film in oras (nu o comedie romantica!), o baie cu multa spuma. Pregateste-ti cina preferata, fa-te comoda pe canapea si uita-te la un film care te binedispune.

Petrece timp cu familia si prietenii

Cel mai special motiv pentru care sarbatorile au o insemnatate afectiva aparte pentru noi este reprezentat de faptul ca avem timp suficient pe care sa il petrecem cu cei dragi, sa ne bucuram de clipele petrecute langa ei fara sa fim presate de timp. Chiar daca el nu este langa tine, atata timp cat ai prietenii si familia alaturi, totul va fi bine.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Relatii