Remediu natural care elimină celulita

Studiile arată foarte clar: 86% dintre femei suferă de celulită. Dacă şi tu te numeri printre ele, ştii deja că lupta cu celulita e una lungă şi grea. Şi cum în lunile friguroase facem mai puţin sport, mâncăm mai mult şi mai gras şi consumăm mai puţine lichide, celulita nu stă pe loc. Noi îţi propunem un remediu natural, cafeaua, care elimină celulita.
Nu uita că fără un stil de viaţă sănătos (sport, alimentaţie sănătoasă, hidratare, odihnă) nimic nu durează!

 

Cafeaua – mai exact cofeina – accelerează circulaţia de la nivelul pielii şi ajută la eliminerea celulelor de grăsime, a toxinelor şi a excesului de apă din corp. Pielea devine astfel mai fină şi netedă (fără aspectul de coajă de portocală).

 

Cum să îţi faci scrub cu cafea

Ai nevoie de o jumătate ce ceaşcă de cafea măcinată sau zaţul rămas după ce ai băut cafeaua (dacă nu îţi ajunge zaţul de la o cească de cafea, îl poţi strânge în mai multe zile, însă ai grijă să îl ţii la frigider!).
Seara, la duş, udă-ţi bine pielea şi masează cu zaţ sau cafea măcinată zonele cu probleme. Masajul trebuie făcut cu mişcări circulare, câteva minute. La sfârşit, clăteşte bine cu apă călduţă şi, dacă simţi nevoia, unge-te cu puţin ulei de măsline, pentru hidratare.
Pentru cele mai bune rezultate, este recomandat să faci acest scrub cu cafea o dată pe săptămână.

Pentru o exfoliere şi hidratare mai bune, poţi adăuga în cafea şi două linguri de zahăr brun şi puţin ulei de măsline, însă nu uita că ingredientul care luptă cu celulita este cafeaua.

 

 

Foto: shutterstock.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport