Remediu natural care arde grăsimile de pe burtă

Ai face orice să scapi de burtică după naştere, însă toate eforturile tale par în zadar… Iar cu un copil (sau mai mulţi) care îţi ocupă tot timpul (aproape că nici nu mai îndrăznim să amintim de soţ, casă, serviciu etc. ), bătălia pare pierdută. Însă nu e aşa!
Îţi propunem un remediu natural care te ajută să dai jos inestetica burtică! Datorită acestei reţete 100% naturale, în câteva săptămâni vei observa că talia va începe să ţi se subţieze. Acest amestec elimină excesul de grăsime din organism.
Iată cum să prepari în casă acest amestec natural, din doar 3 ingrediente, care arde grăsimile de pe burtă şi te ajută să fii mai sănătoasă.

Ingredientul minune în această reţetă este hreanul proaspăt. Datorită combinaţiei de vitamine (B1, B2, B6, C), minerale (potasiu, calciu, fier, fosfor, magneziu), substanţe cu acţiune antibacteriană şi uleiuri eterice pe care le conţine, hreanul este folosit cu succes atât în bucătărie, pe post de condiment, cât şi ca remediu natural extrem de benefic pentru organism.

Folosit de cele mai multe ori ca un condiment, atunci când consumăm alimente grase, deoarece ajută la digestie, accelerând metabolismul, hreanul are numeroase alte puteri: curăță organismul, elimină oboseala, ajută la dezvoltarea bacteriilor bune, benefice pentru intestine, îmbunătăţeşte memoria, luptă împotriva reumatismului, decongestionează căile respiratorii, vindecă tusea, ameliorează simptomele gripei, sinuzitei, bronşitei, pneumoniei etc.

 

Cum să prepari amestecul care arde grăsimile de pe burtă:

  • 125 g de hrean proaspăt
  • 3 lămâi proaspete
  • 3 linguri de miere

Într-un robot de bucătărie, mărunţeşte hreanul şi lămâile cu coajă, spălate înainte. Adaugă mierea şi amestecă din nou, până se omogenizează totul.

Elimină sâmburii de lămâie şi păstrează amestecul într-un borcan, în frigider.

Consumă câte o linguriţă de două ori pe zi, în timpul meselor (nu pe stomacul gol, deoarece poate irita mucoasa gastrică!). Spor la dat jos burtica!

 

 

Foto: shutterstock.com

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport