Remediul natural care te scapă definitiv de acnee

 Bogată în vitamine, în special cele din complexul B, săruri minerale, potasiu, fosfor și magneziu, drojdia de bere este un adevărat medicament. Proprietățile sale antimicrobiene, depurative, remineralizante și calmante o fac un ajutor prețios în tratarea mai multor boli, inclusiv degenerative (precum Parkinson sau Alzheimer).

Folosită în cosmetică, drojdia de bere face adevărate minuni pentru tenurile cu probleme și tendință acneică. Poți scăpa definitiv de acnee dacă faci o cură cu drojdie de bere, timp de o lună.

Cosumă drojdie de bere, ca atare, în fiecare zi, timp de o lună – maxim 4 lingurițe pe zi, și în paralel, prepară-ți măști cosmetice pe bază de drojdie de bere.

Amestecă bine 2 lingurițe de drojdie de bere cu 2 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de miere (lichidă), până obții o pastă omogenă. Întinde această pastă pe față și lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care îndepărtează cu apă călduță, de preferință fiartă și răcită. Masca se poate aplica o dată sau de două ori pe săptămână.

Drojdia de bere este folosită cu rezultate remarcabile și în tratarea obezității. Scăderea în greutate nu este spectaculoasă, dar este sigură și pe termen lung. Tratamentul cu drojdie de bere care are ca scop scăderea în greutate durează 20 de zile și se poate repeta după 2-3 săptămni de pauză. Se consumă ca atare drojdie de bere, între mese, circa 3-4 lingurițe pe zi.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin