Respiration Blend de la Secom

Astazi, un sfert din populatia tarii noastre sufera de diferite afectiuni pulmonare, cauzate de deteriorarea aerului pe care il respiram.

Respiration Blend de la SecomZilnic, respiram in medie de 12 ori pe minut, inspirand si expirand peste 8.000 de litri de aer. Oxigenul reprezinta numai a cincea parte din tot aerul pe care il respiram si componenta esentiala implicata in activitatea plamanilor, inimii si vaselor sanguine.

Respiration Blend de la Secom este un puternic protector pulmonar, 100% natural, ameliorand tusea, reducand secretiile mucoaselor si transpiratiile nocturne. Actioneaza ca antiinflamator si ajuta la eliminarea lichidelor in exces din cavitatea toracica.

Respiration Blend este recomandat in sinuzita, otita, afectiuni ale tractului respirator, astm bronsic, alergic sau nonalergic, precum si in cazurile de viroza pulmonara, tuse iritativa cu sau fara expectoratii. Poate fi administrat ca adjuvant in tratarea dispneei, tulburare manifestata atat in starea de veghe, cat si in cea de somn si caracterizata prin modificarea ritmului si intensitatii respiratiei.

Pret recomandat: 40 lei / 100 capsule (www.secom.ro)
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati