Revista baby te invita la HAPPY baby DAY!

Hai sa petrecem impreuna HAPPY baby DAY in AFI PALACE COTROCENI MEGA FUN! Miercuri, 6 octombrie, intre orele 11 si 13, copiii au parte de distractie, iar parintii de informatie.

La HAPPY baby DAY cei mici au acces gratuit la joaca, la Zorkys Planet, in timp ce adultii vor discuta, de la parinte la parinte, in cadrul seminarului organizat de Pampers pe tema Comunicarea intre tine si bebelusul tau – limbajul atingerii'.

Pediatrul Roxana Pusca si psihologul Cristiana Haica vor raspunde apoi in direct intrebarilor primite de la parinti.

La HAPPY baby DAY, copilul tau va fi vedeta unei mini-sedinte foto, iar tu vei primi cadou o saptamana de acces gratuit la centrul Pure Fitness.

In plus, toti participantii la HAPPY baby DAY vor beneficia de mega-reduceri oferite special pentru acea zi de catre magazinele partenere din Afi Palace Cotroceni Mega Fun, premii si cadouri!

Te asteptam miercuri, 6 octombrie, incepand cu ora 11, la HAPPY baby DAY, in Afi Palace Cotroceni Mega Fun, la etajul 1, in fata Zorkys Planet (deasupra magazinului Real).

 
 

Intra acum pe www.babyonline.ro, inscrie-te in concursul Pampers, povesteste-ne despre cum comunici tu cu bebelusul tau si poti castiga o invitatie VIP la HAPPY baby DAY si pachete cu noul Pampers Dry Max si servetele umede Pampers Sensitive.

 

 

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri